Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιατί κοιμάται στον καναπέ από τότε που γεννήθηκε η κόρη του;

Ο μπαμπάς Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ξετρελαμένος με την κόρη του η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου δύο μήνες! Έχει αλλάξει από τότε η ζωή του;

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιατί κοιμάται στον καναπέ από τότε που γεννήθηκε η κόρη του;

Ο ίδιος σε συνέντευξή του αποκάλυψε τι είναι αυτό που έχει αλλάξει στη ζωή του από την στιγμή που γεννήθηκε η μικρή του πριγκίπισσα.

«Αυτό που έχει αλλάξει στη ζωή μας από τη γέννηση του μωρού είναι ο ύπνος της Βάσως. Εγώ προσπαθώ να κοιμάμαι. Φεύγω από το δωμάτιο και πηγαίνω στο σαλόνι. Ξεκινάω γυρίσματα στις 7.00 το πρωί και τελειώνω με το θέατρο στις 12.00 το βράδυ, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, ο ύπνος μού είναι απαραίτητος αυτή την περίοδο. Η μικρή δεν κοιμάται αρκετά. Συνήθως κάνει τη νύχτα μέρα. Είναι λίγο ανήσυχη», είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στα συναισθήματα που γεννήθηκαν ότι κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του.

«Ένιωσα πως κρατούσα κάποιο ξένο παιδί. Στην αρχή δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Ακόμα και τώρα είναι δύσκολο. Όλο αυτό αλλάζει όταν ξεκινήσεις να έχεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με το παιδί. Αυτή τη στιγμή η μικρή δεν βλέπει ακόμη καλά και δεν αναγνωρίζει πρόσωπα, παρά μόνο τη μαμά της από τη μυρωδιά και το χτύπο της καρδιάς της».

Όσο για το αν είναι στα άμεσα σχέδιά τους ένα παιδί;

«Νομίζω πως, στην παρούσα φάση, ένα δεύτερο παιδί θα ήταν γερός εγκλωβισμός. Έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας ακόμη. Να είμαστε καλά και βλέπουμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved