«Στο Στοιχείο τους»: Το τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Ιουνίου.

«Στο Στοιχείο τους»: Το τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε

Το τρέιλερ της ταινίας «Στο Στοιχείο τους» μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μία πρώτη γεύση των πρωταγωνιστών και της «Πόλης των Στοιχειών».

Λίγα λόγια για την ταινία:

Αυτό το καλοκαίρι, γνωρίστε τους κατοίκους της Πόλης των Στοιχείων. Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία. Το trailer μας παρουσιάζει κάθε στοιχείο – τον αέρα, τη γη, το νερό και τη φωτιά – και τι τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo "στοιχείο" της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

ELEMENTAL_TEASER_POSTER_GREECE.jpg

Σε σκηνοθεσία Peter Sohn, παραγωγή Denise Ream, p.g.a. και εκτελεστική παραγωγή Pete Docter, η ταινία ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ είναι σε σενάριο των John Hoberg & Kat Likkel και Brenda Hsueh με ιστορία των Sohn, Hoberg & Likkel και Hsueh. Την πρωτότυπη μουσική της ταινίας συνέθεσε και διηύθυνε ο Thomas Newman.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved