Μαρία Μπεκατώρου: «Το θεωρώ αγενές να ρωτάει κάποιος γιατί δεν έχεις κάνει παιδί ακόμα»

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν χθες καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την μητρότητα.

Μαρία Μπεκατώρου: «Το θεωρώ αγενές να ρωτάει κάποιος γιατί δεν έχεις κάνει παιδί ακόμα»

Συγκεκριμένα απάντησε στη εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται», στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού γιατί την ενοχλεί να την ρωτάνε πως δεν έχει κάνει ακόμα παιδί.

Η απάντηση της παρουσιάστριας ξάφνιασε. Είπε χαρακτηριστικά: «Το θεωρώ αγενές να ρωτάει κάποιος αυτήν την ερώτηση μετά από τόσα χρόνια γάμου. Πραγματικά πια με ενοχλεί κι εμένα αυτή η ερώτηση επειδή νομίζω ότι δεν είναι ευγενικό μία γυναίκα που είναι παντρεμένη έξι χρόνια και δεν έχει κάνει ακόμα παιδί, να την ρωτάς πότε θα κάνει . Μπορεί να μην θέλει, μπορεί να μην μπορεί, μπορεί να θέλει πολύ αλλά να πιέζεται ψυχολογικά και μόνο από την ερώτηση, μπορεί να είναι και όλα αυτά μαζί. Γι' αυτό και αρνούμαι να απαντήσω πια. Εγώ δεν την έκανα ποτέ αυτήν την ερώτηση. Το θέμα παιδί-εγκυμοσύνη πουλάει, αλλά άνθρωποι είμαστε, έχουμε τις σκέψεις μας, τις αγωνίες μας και τις ανασφάλειές μας, δεν μπορούμε, να ξεπουλήσουμε και τα πάντα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον καλό φίλο της Χρήστο Χολίδη που εμαφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό και παραδέχτηκε πως είναι «φίλος καρδιάς» και οικογένειά της. Δεν έκρυψε την συγκίνησή της όταν μίλησε για ένα περιστατικό που ο Χρήστος Χολίδης την είχε επισκεφθεί στην κηδεία του πατέρα της λέγοντας: «Ξέρω ότι όποια στιγμή τον χρειαστώ θα είναι εκεί!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved