Πασχαλινές λαμπάδες 2023: Ένας οδηγός που βοηθάει τις νονές να κάνουν την ιδανική επιλογή

Το Πάσχα είναι μία γιορτή για την οποία τα μικρά μας ανυπομονούν κάθε χρόνο. Όχι μόνο επειδή απολαμβάνουν μερικές μέρες επιπλέον ξεγνοιασιάς όσο τα σχολεία είναι κλειστά, αλλά διότι λαμβάνουν υπέροχα και ξεχωριστά δωράκια από τους νονούς και τις νονές τους.

Πασχαλινές λαμπάδες 2023: Ένας οδηγός που βοηθάει τις νονές να κάνουν την ιδανική επιλογή

Όλες υπήρξαμε παιδιά άλλωστε και γνωρίζουμε καλά πως το πασχαλινό πακέτο της νονάς είναι για τα παιδιά κάτι πολύ σπουδαίο και σημαντικό, αφού κατά κάποιον τρόπο «σφραγίζει» τη συγκεκριμένη γιορτή, τη μετατρέπει σε μία αισιόδοξη ανάμνηση, την οποία το βαφτιστήρι θα θυμάται για πάντα.

Τι γίνεται, όμως, όταν είμαστε η νονά ενός μικρού παιδιού, το οποίο ξέρουμε πως μετράει τις μέρες αντίστροφα για να λάβει την πασχαλινή λαμπάδα του; Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουρες πως η πασχαλινή λαμπάδα που επιλέξαμε για το βαφτιστήρι μας, κατάφερε να σταθεί αντάξια των προσδοκιών του;

Κι όμως, για να μάθουμε την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, αρκεί να επιλέξουμε μία από τις πασχαλινές λαμπάδες της Giochi Preziosi, που είναι διακοσμημένες με λούτρινους, αγαπημένους ήρωες των μικρών μας φίλων!

Λαμπάδες για τους μικρούς φαν της σειράς «Τα στοιχεία της Μπλου»

Το βαφτιστήρι σου είναι ένας από τους πιο πιστούς φαν της σειράς κινουμένων σχεδίων «Τα στοιχεία της Μπλου»; Τότε να ξέρεις πως υπάρχουν δύο υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες που αξίζουν την προσοχή σου και απευθύνονται σε παιδιά όλων των ηλικιών. Πρόκειται για μία λαμπάδα που έχει ένα λούτρινο κουκλάκι με τη μορφή της Μπλού και για μία λαμπάδα που έχει ένα λούτρινο κουκλάκι με τη μορφή της Ματζέντα. Να είσαι σίγουρη πως μόλις δει το βαφτιστήρι σου πως θα περάσει τη φετινή Ανάσταση παρέα με μία από τις αγαπημένες του ηρωίδες, θα σου χαρίσει ένα μεγάλο, φωτεινό χαμόγελο και μία πολύ δυνατή αγκαλιά που θα σε «πλημμυρίσουν» χαρά.

giochi-preziosi-2.jpg

Η λαμπάδα που ανυπομονεί να λάβει κάθε μικρός φαν της παρέας Cocomelon

Ακριβώς επειδή η παρέα του Cocomelon είναι τόσο μεγάλη που χωράει εκατομμύρια παιδιά από κάθε άκρη του κόσμου, είναι πάρα πολύ πιθανό το βαφτιστήρι σου να είναι μέλος αυτής της απίθανης, παγκόσμιας παρέας. Θα το διαπιστώσεις και μόνη σου, όταν του αποκαλύψεις πως η πασχαλινή του λαμπάδα περιλαμβάνει ένα απαλό, λούτρινο μαξιλαράκι με τη μορφή του αγαπημένου του ήρωα JJ, δηλαδή του νεαρότερου μέλους της οικογένειας Schmidt. Να είσαι σίγουρη πως μόλις το βαφτιστήρι σου δει τη πασχαλινή λαμπάδα που του πήρες, θα γίνει αχώριστο με αυτό το ξεχωριστό μαξιλαράκι.

giochi-preziosi-3.jpg

Λαμπάδες για το βαφτιστήρι σου που κατά βάθος είναι ένας μικρός μάγος

Αν το βαφτιστήρι σου ξέρει τι σημαίνει η φράση «wingardium leviosa» και «expecto patronum», τότε μάλλον είναι πανέτοιμο για τη φοίτησή του στον μαγικό κόσμο του Hogwarts! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να εμπλουτίσεις με λίγη μαγεία το φετινό Πάσχα του βαφτιστηριού σου, κάνοντάς του ένα ιδιαίτερο δώρο το οποίο θα παραπέμπει στον αγαπημένο του μάγο, δηλαδή τον Harry Potter; Να ξέρεις πως στο site της Giochi Preziosi υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά λούτρινα σχέδια τα οποία έχουν τη μορφή του πιο αγαπημένου μάγου των παιδιών, αλλά και των μεγάλων… παιδιών, ώστε να επιλέξεις αυτό που θα ενθουσιάσει το βαφτιστήρι σου.

giochi-preziosi-4.jpg

Λαμπάδες για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους ήρωες Looney Tunes

Μήπως το βαφτιστήρι σου δεν χορταίνει να βλέπει ξανά και ξανά σε επανάληψη τις απίθανες γκάφες και τις περιπέτειες των Looney Tunes; Άραγε υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος ήρωας που έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του; Σε κάθε περίπτωση, πλέον έχεις τη δυνατότητα να του κάνεις δώρο για το Πάσχα μία πολύ ξεχωριστή πασχαλινή λαμπάδα, η οποία θα είναι διακοσμημένη με τον αγαπημένο του Looney Tunes ήρωα. Πιο αναλυτικά, μπορείς να επιλέξεις την ιδανική πασχαλινή λαμπάδα για εκείνο ανάμεσα από εφτά σχέδια, αυτό του Bugs Bunny, του Tweety, του Coyote, του Sylvester, του Tasmanian Devil, του Daffy Duck και του Road Runner. Όποιο και να διαλέξεις, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το βαφτιστήρι σου θα ξετρελαθεί!

giochi-preziosi-5.jpg

Λαμπάδες για το βαφτιστήρι σου που ενθουσιάζεται με τους δεινοσαύρους

Ομολογουμένως, οι συστάσεις για το Jurassic World είναι κάπως περιττές, ωστόσο, αν το βαφτιστήρι σου ενθουσιάζεται με τους δεινοσαύρους και την ιστορία τους, υπάρχει μία πασχαλινή λαμπάδα που ανυπομονεί να λάβει από εσένα. Φυσικά, μία πασχαλινή λαμπάδα εμπνευσμένη από τη σειρά Jurassic World αποτελεί μία επιλογή που θα σου χαρίσει απευθείας μια θέση στην καρδιά του παιδιού και τον τίτλο της «καλύτερης νονάς». Στο site της Giochi Preziosi υπάρχουν έξι διαφορετικά σχέδια λούτρινων δεινοσαύρων από τη σειρά Jurassic World, ώστε να διαλέξεις αυτό που θεωρείς πως θα ήθελε να λάβει το βαφτιστήρι σου στο πασχαλινό πακέτο του.

giochi-preziosi-6.jpg

Να θυμάσαι πως οι παραπάνω προτάσεις είναι μόνο μερικές από τις εντυπωσιακές πασχαλινές λαμπάδες που μπορείς να βρεις στα καταστήματα παιχνιδιών αλλά και στο site της Giochi Preziosi, εκεί όπου υπάρχει μία πλούσια γκάμα επιλογών, από την οποία μπορείς να επιλέξεις την ιδανική λαμπάδα για κάθε μικρό σου φίλο, πόσο μάλλον για το βαφτιστήρι σου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved