Εκανε άμβλωση, το μετάνιωσε και μετά από τρεις μήνες έμαθε ότι είναι ακόμη έγκυος!

Πήρε την απόφαση να διακόψει την εγκυμοσύνη της, αλλά από εκείνη την στιγμή και μετά θρηνούσε την απώλεια του αγέννητου μωρού της. Η 19χρονη Σέινον Σκίνερ,

Εκανε άμβλωση, το μετάνιωσε και μετά από τρεις μήνες έμαθε ότι είναι ακόμη έγκυος!

έχει ήδη μία κορούλα και θεώρησε ότι ήταν πολύ νωρίς για να φέρει στον κόσμο ένα δεύτερο παιδάκι.

Τα κλάματα όμως σταμάτησαν όταν οι γιατροί της μετά από 3 μήνες, της είπαν ότι η εγκυμοσύνη της συνεχιζόταν κανονικά και δεν είχε κανένα λόγο να στενοχωριέται!

Πώς όμως ξεκίνησαν όλα; Η 19χρονη, όταν πήρε την απόφαση να κάνει άμβλωση, πήγε σε μία κλινική όπου εκεί η διαδικασία περιλάμβανε τη λήψη δύο ξεχωριστών δόσεων από φάρμακα.

Όταν η Σέινον πήγε στο σπίτι της, ήρθε αντιμέτωπη με τα συμπτώματα που είχε ενώ ήταν έγκυος. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε και κάποιες κινήσεις στην κοιλιά της. Αμέσως έκανε τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε θετικό! Στην συνέχεια επισκέφθηκε γιατρό, αλλά εκείνοςτης είπε ότι αυτό μπορεί να συμβεί μετά από μία άμβλωση.

Τα συμπτώματα όμως συνεχίστηκαν, και μετά από αρκετά θετικά τεστ εγκυμοσύνης διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο είχε επιζήσει!

«Νομίζαμε ότι είχε «φύγει». Είχα θλίψη όταν πήγα για την άμβλωση. Ο Άντονι κι εγώ νιώσαμε ότι είχαμε πάρει την σωστή απόφαση, γιατί αντιμετωπίζαμε προβλήματα και θεωρήσαμε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να φέρω στον κόσμο ένα δεύτερο μωρό. Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους, που είναι κατά των αμβλώσεων, αλλά μετά από αυτή τη διαδικασία (της άμβλωσης) ένιωσα τεράστια θλίψη», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Daily Mail.

Η 19χρονη πάντως διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved