Νέο μέλος στην οικογένεια του Γιάννη Βαρδή

Ένα νέο μέλος υποδέχτηκε στην οικογένεια του ο Γιάννης Βαρδής και τα παιδιά και η σύζυγός του είναι μέσα στην τρελή χαρά με το ευχάριστο νέο.

Νέο μέλος στην οικογένεια του Γιάννη Βαρδή

Ο Γιάννης Βαρδής κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του, Αντώνη και την κόρη του, Κατερίνα

Τόσο ο γνωστός τραγουδιστής όσο και η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφίδα μέσα από αρκετές αναρτήσεις αποκάλυψαν ότι εκτός από τα δυο τους παιδιά, στο σπίτι θα φροντίζουν και μεγαλώνουν ακόμη ένα νέο μέλος (μάλιστα λίγων ημερών) που ήρθε για να γεμίσει χαρά τις ζωές όλων, την Κρέμα.

Η Κρέμα είναι αξιολάτρευτη

Όπως θα είδατε και στις φωτογραφίες την Κρέμα την έχει λατρέψει όχι μόνο η δική τους οικογένεια, αλλά και οι φίλοι τους που έσπευσαν να κάνουν επίσης αναρτήσεις με τη μικροσκοπική σκυλίτσα.

Η φωτογραφία που τραβά όλα τα βλέμματα; Εκείνη που δείχνει την μικρή Κατερινούλα να κρατά στην αγκαλιά της και να νταντεύει την Κρέμα.

Οικογενειακή ζωή και πατρότητα

Μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Βαρδής στη Χριστίνα Πεταλωτή και το περιοδικό, SocialProfile, αποκάλυψε τι σημαίνει για εκείνον οικογένεια και πατρότητα.

«Η οικογένεια για μένα είναι τα πάντα. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα ήθελα να γίνω γονιός νωρίτερα. Με γεμίζει συναισθήματα και μέσα από αυτό προσπαθώ και εγώ να γίνομαι καλύτερος».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved