Θρίλερ γύρω από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη μικρή Μυρτώ

Μία καταγγελία σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα χρήματα τα οποία μαζεύτηκαν για την 16χρονη Μυρτώ και τη θεραπεία της σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Θρίλερ γύρω από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη μικρή Μυρτώ

Η Ομοσπονδία Βοστώνης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, αρνείται να δώσει τα χρήματα που δόθηκαν από την Ομογένεια για τη μικρή Μυρτώ που είχε κακοποιηθεί το καλοκαίρι του 2012 από έναν Πακιστανό στην Πάρο.

Η εφημερίδα «Proini.us», στην οποία δημοσιεύτηκε κι η επιστολή του δικηγόρου της οικογένειας, αναφέρει ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι πάνω από 110.000 δολάρια και η Ομοσπονδία τα κρατάει σε ειδικό λογαριασμό, όπου παρά τις εκκλήσεις της μητέρας της 16χρονης, αρνείται να τα παραχωρήσει. Με διάφορες προφάσεις, θέλει να κάνει διαχείριση αυτών των χρημάτων όπως αυτή κρίνει.

Ποια ήταν η συνέχεια; Ενώ η Ομοσπονδία κρατούσε τα χρήματα αυτά για να αγοραστεί ένα μηχάνημα όπου η μικρή Μυρτώ θα μπορούσε να επικοινωνεί με τους γύρω της, η εγχείριση έγινε στις 5 Δεκεμβρίου του 2013 και τα έξοδα τα πλήρωσε μία Ελληνοαμερικανίδα φιλάνθρωπος, Μπέσσυ Πάππας, ενώ την ίδια ώρα μία κατασκευάστρια εταιρία «Medtronic», δώρισε ένα ειδικό μηχάνημα-αντλία.

Η Μαρία Κοτρώτσου, η μητέρα του κοριτσιού, απευθύνθηκε σε δικηγόρο μιας και οι εκκλήσεις της προς την Ομοσπονδία έπεφταν στο κενό. Εκείνος με την σειρά του δημοσιοποίησε το θέμα στην εφημερίδα, μέσω μίας επιστολής. Μόλις φυσικά αυτό έγινε γνωστό, προκλήθηκε μεγάλη αγανάκτηση από τους ομογενείς οι οποίοι έδωσαν χρήματα για την θεραπεία της 16χρονης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Την υπόθεση αυτή πλέον την χειρίζεται ο δικηγόρος και οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved