Εγκυος η Κλόε Καρντάσιαν;

Οι αδερφές Καρντάσιανς δεν παύουν να απασχολούν τα μίντια με την προσωπική τους ζωή.

Εγκυος η Κλόε Καρντάσιαν;

Δημοσιεύματα αυτήν την φορά ασχολούνται με την Κλόε Καρντάσιαν που αποκάλυψε στην οικογένειά της πως είναι έγκυος κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τους.

Η ανάρτηση του διαδικτυακού αμερικάνικου περιοδικού «MediaTakeOut» γράφει: «Η Κλόε ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και ζήτησε από όλη της την οικογένεια να μη μιλήσει. Η μάνατζερ της Κλόε, περιμένει την σωστή στιγμή για να κάνει την ανακοίνωση δημόσια».

Ακόμα χειρότερα, το παιδί είναι από τον πρώην σύζυγό της, Λαμάρ Οντόμ, που αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από επανασύνδεσή τους.

Η Κλόε προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια να κάνει ένα παιδί αλλά δεν τα είχε καταφέρει μέχρι τώρα λόγω υπογονιμότητας. Μάλιστα, μέσα από το οικογενειακό ριάλιτι "Keeping up with the Kardasians" είχαμε παρακολουθήσει πάμπολλες προσπάθειες της Κλόε και του Λαμάρ Όντομ, πριν χωρίσουν, να γίνουν γονείς χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τότε, είχε προτείνει η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας, Κόρτνει, να γίνει παρένθετη μητέρα του ζευγαριού, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter έγραψε: «Σας παρακαλώ, δεν χρειάζομαι παραπάνω φήμες αυτήν την περίοδο». Αλλά και η εκπρόσωπός της, τις διέψευσε. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν η κοιλίτσα της θα φουσκώσει. Αυτό κι αν θα είναι ανατροπή σε μία από τις πιο διάσημες οικογένειες του κόσμου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved