Μαθητική Εμπορική Έκθεση Αθήνας: Στο The Mall Athens την Παρασκευή 17 Μαρτίου

Το εμπορικό κέντρο The Mall Athens φιλοξενεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, 09:00-15:00, τη Μαθητική Εμπορική Έκθεση Αθήνας που είναι ανοιχτή στο κοινό.

Μαθητική Εμπορική Έκθεση Αθήνας: Στο The Mall Athens την Παρασκευή 17 Μαρτίου

Στην εμπορική έκθεση της Αθήνας συμμετέχουν 54 Μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις (900 παιδιά) από Γυμνάσια και Λύκεια της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης.

Συνολικά, περισσότεροι από 1.500 μαθητές και μαθήτριες (15 έως και 18 ετών) από όλη την Ελλάδα, συμμετέχουν με μεγάλο ενθουσιασμό κατά τη φετινή σχολική χρονιά στο δημοφιλές, παγκόσμιο πρόγραμμα/διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση - Company Program 2023» του Junior Achievement Greece. Τα παιδιά κατάφεραν να δημιουργήσουν από το μηδέν τη δική τους μαθητική «start up» και είναι τώρα έτοιμα να παρουσιάσουν τα έξυπνα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο αγοραστικό κοινό και την κριτική επιτροπή του JA Greece στις εμβληματικές Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

The-Mall-Athens-2.jpg

Το πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση - Company Program» του JA Greece, τελεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και υλοποιείται κάθε χρόνο με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Επισκεφτείτε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, 09:00-15:00, τη Μαθητική Εμπορική Έκθεση Αθήνας στο The Mall Athens και υποστηρίξτε την προσπάθεια των παιδιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved