Βάσω Λασκαράκη: «Νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση όταν θηλάζω την κόρη μου!»

Για πρώτη φορά μετά την γέννηση της κόρης της μίλησε η Βάσω Λασκαράκη σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Βάσω Λασκαράκη: «Νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση όταν θηλάζω την κόρη μου!»

Στην εκπομπή το «Πρωινό μου» πήγε καλεσμένη σήμερα το μεσημέρι η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε πρώτη φορά για τη νεογέννητη κορούλα της που κλείνει τους δυο μήνες ζωής της στις 10 Ιανουαρίου.

Η γλυκιά ηθοποιός παραδέχτηκε πως η κορούλα της δε μοιάζει σε αυτήν αλλά στο Γιάννη Τσιμιτσέλη. Είπε χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς έμοιασε σε αυτόν γιατί είναι ψηλή και μπορείς να την πιάσεις για να την κρατήσεις. Στην αρχή όταν γεννήθηκε, έλεγαν όλοι ότι μοιάζει σε εμένα αλλά όταν την είδα αναρωτήθηκα αφού δεν έμοιαζε σε κανέναν».

Η Βάσω Λασκαράκη έχει αφήσει την καριέρα της για κάποιο διάστημα για να μεγαλώσει την κορούλα της. Αν και θέλει να δουλέψει, θα περιμένει πρώτα έξι με εφτά μήνες, αφού τόσο καιρό σκέφτεται να την θηλάζει.

Για τον θηλασμό είπε πως νιώθει σαν να κάνει κάτι το τρομερό αφού όταν χορταίνει η κόρη της με το γάλα της νιώθει απίστευτα. Φαντάζεται πως οι μαμάδες που δεν έχουν γάλα να δώσουν στα παιδιά τους θα πρέπει να στεναχωριούνται πολύ που δεν μπορούν να νιώσουν αυτό το ωραίο συναίσθημα.

Είναι γενικώς παραδοσιακή μητέρα και τα βράδια είναι η μόνη που ξυπνάει όταν η κορούλα της κλαίει. Αν και ο σύζυγός της βοηθάει στο άλλαγμα της πάνας και στο πλύσιμο του μωρού, δε θέλει να τον επιβαρύνει και με το ξύπνημα τα βράδια αφού τα πρωινά ξυπνάει νωρίς για τη δουλειά. Μερικές φορές βέβαια και η ίδια τρελαίνεται όταν ξυπνάει χαράματα από το κλάμα του μωρού, αλλά όταν τη βλέπει όλα αλλάζουν και νιώθει ευγνώμων.

Πέρα από παραδοσιακή είναι και αυστηρή. «Αν δεν ήμουν αυστηρή, θα είχαμε καταστροφικές εξελίξεις», είπε αφού ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι λίγο χαζομπαμπάς.

Είναι πολύ χαρούμενη που γέννησε κόρη αφού είναι σαν να κρατάει κούκλα. Της φοράει ροζ ρουχαλάκια και κορδελίτσες. Νιώθει λες και η κούκλα της πήρε ζωή.

Κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Πήρε 14 κιλά στο σύνολο.

Τέλος, μίλησε και για την γνωριμία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και για τον πολιτικό τους γάμο.

Η γνωριμία τους όπως ξέρουμε όλοι, έγινε στην τηλεοπτική σειρά «Η Πολυκατοικία» όπου οι δυο τους έπαιζαν το ζευγάρι. «Ο Γιάννης είναι πολύ συμπαθής, έχει χιούμορ ενώ εγώ ήμουν ανίκανη. Με βοήθησε πολύ με την σειρά όταν εγώ έκανα τα πρώτα μου βήματα ως ηθοποιός, είναι πολύ καλός συνεργάτης. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Κάποια στιγμή συνειδητοποιείς πως περνάς καλά και έτσι ένα χρόνο μετά ήρθε και η σχέση».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved