Κακόγουστη φάρσα η συγκινητική επιστολή του Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί

Oλος ο πλανήτης είχε συγκινηθεί από την τρυφερή επιστολή του Μπραν Πιτ, στην γυναίκα της ζωής του, Αντζελίνα Τζολί,  όταν εκείνη είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

Κακόγουστη φάρσα η συγκινητική επιστολή του Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί

Μετά από λίγο καιρό είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας, μία επιστολή που φερόταν να είχε γράψει ο ίδιος ο Πιτ, στην οποία αναφερόταν πώς έφτασαν κοντά στο χωρισμό εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της.

«Η γυναίκα μου αρρώστησε. Ήταν συνεχώς εκνευρισμένη εξαιτίας προβλημάτων στη δουλειά και στην προσωπική της ζωή, είχε αποτυχίες και προβλήματα με τα παιδιά... Στα 35 της έφτασε να ζυγίζει μόλις 45 κιλά, έγινε μια κοκαλιάρα που κλαψούριζε συνεχώς. Δεν κοιμόταν καλά, υπέφερε από πονοκεφάλους, πόνους στην καρδιά και στην πλάτη. Η σχέση μας ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης... Απελπίστηκα και σκέφτηκα ότι σύντομα θα χωρίσουμε», υποτίθεται ότι έγραψε ο 50χρονος ηθοποιός του Χόλυγουντ.

Η συγκεκριμένη επιστολή έκανε το γύρο του διαδικτύου και όλοι μιλούσαν για έναν σύντροφο υπόδειγμα που δεν έλειψε λεπτό από κοντά της. Μάλιστα στα social media, ανέφεραν πολλοί, πόσο τυχερή είναι η 38χρονη σταρ που έχει δίπλα της έναν τέτοιον άνθρωπο!

Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται. Λίγο καιρό μετά, εκπρόσωπος του ηθοποιού διέψευσε την εν λόγω επιστολή, λέγοντας ότι ποτέ ο Μπραντ Πιτ δεν την έγραψε! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη υπάρχει στο Ίντερνετ εδώ και χρόνια, συγκεκριμένα από το 2012.

Κάποιος μάλλον θέλοντας να εκμεταλλευτεί καταστάσεις, έκανε αυτήν την κακόγουστη φάρσα, προσθέτοντας στην επιστολή αυτή τα ονόματα του διάσημου ζευγαριού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved