8 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - Κάθε ημέρα Γυναίκα

Η ITF Hellas, θυγατρική στην Ελλάδα του Ομίλου Italfarmaco παραμένει στο πλευρό κάθε γυναίκας και τη στηρίζει καθημερινά σε όλες τις φάσεις της ζωής της. 

8 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - Κάθε ημέρα Γυναίκα

Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας επικεντρώνεται στην καινοτομία, την τεχνολογία και την εκπαίδευση στην ψηφιακή εποχή, με στόχο την επίτευξη της ισότητας των φύλων και την ενδυνάμωση όλων των γυναικών. Μέσα από αυτή την σπουδαία υπενθύμιση οι γυναίκες διεκδικούν έναν κόσμο δίχως διακρίσεις και στερεότυπα, στον οποίο θα μπορούν να απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια, τις ίδιες ευκαιρίες και την ίδια αντιμετώπιση.

Σε ανάλογο πλαίσιο, η ITF Hellas, θυγατρική στην Ελλάδα του Ομίλου Italfarmaco, με τα εξειδικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που διαθέτει στο portfolio της, παραμένει στο πλευρό κάθε γυναίκας και τη στηρίζει καθημερινά σε όλες τις φάσεις της ζωής της.

Η ITF Hellas Α.Ε. προωθεί φαρμακευτικά σκευάσματα και μορφές, καθώς επίσης συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, με ιδιαίτερη επικέντρωση στη φροντίδα της υγείας της γυναίκας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ξεχωρίσαμε το Ainara, μία μη ορμονική κολπική ενυδατική γέλη με βάση το νερό, για την παρατεταμένη ανακούφιση των συμπτωμάτων κολπικής ξηρότητας σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Η σύνθεση της γέλης του Ainara είναι πατενταρισμένη και αποτελείται από βλεννοσυγκολλητικά πολυμερή και γλυκερόλη. Τα βλεννοσυγκολλητικά πολυμερή δημιουργούν ένα λεπτό υμένιο στο τοίχωμα του κόλπου που ενυδατώνει τον κολπικό βλεννογόνο, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή κηλίδες μετά την εφαρμογή, ενώ η γλυκερόλη προσφέρει λιπαντική δράση. Το Ainara εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς διάρκειας και υψηλή αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κολπικής ξηρότητας, της κολπικής ατροφίας και άλλων σχετικών ενοχλήσεων, όπως ο πόνος κατά την σεξουαλική επαφή, η φαγούρα και το αίσθημα καύσου. Αξίζει να αναφερθεί πως η υψηλή αποτελεσματικότητα του Ainara στην αντιμετώπιση αυτών των συμπτωμάτων, τεκμηριώνεται κλινικά από αποτελέσματα μελετών.

Η διατήρηση της καλής υγείας του κόλπου και της ευαίσθητης περιοχής, αποτελεί προτεραιότητα κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτως από την ηλικία της και την περίοδο της ζωής που διανύει όπως η αναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η λοχεία, η εμμηνόπαυση ή ακόμα και όταν το στρες ή διάφορες θεραπείες (αγωγή με αντισυλληπτικά, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες) προκαλούν συμπτώματα κολπικής ξηρότητας. Επίσης, είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας η σεξουαλική ευχαρίστηση και ευεξία.

Το Ainara ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ξηρότητας του κόλπου και είναι ασφαλής επιλογή για γυναίκες κάθε ηλικίας.

Σχετικά με την ITF Hellas Α.Ε.

Η ITF Hellas Α.Ε. - θυγατρική και μέλος του πολυεθνικού ομίλου ITALFARMACO - από την ίδρυσή της, το 1998 έως και σήμερα, αναπτύσσει, εμπορεύεται και προωθεί πρωτότυπα φαρμακευτικά σκευάσματα, καθώς επίσης ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία του σύγχρονου ανθρώπου, παραμένοντας αφοσιωμένη στο Όραμα για φροντίδα και σεβασμό στη ζωή. Η ευρεία και διαρκώς εμπλουτιζόμενη γκάμα των προϊόντων της, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη επικέντρωσή της στην Υγεία της Γυναίκας, αλλά και τις ηθικές εταιρικές πρακτικές αποτελούν τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της εταιρίας.

Η διαρκής έρευνα, καινοτομία και οι σημαντικές επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων έχουν δημιουργήσει ένα σημαντικό portfolio για την ITALFARMACO που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα φαρμακευτικών σκευασμάτων και προϊόντων για αρκετούς τομείς όπως η Γυναικολογία-Μαιευτική, η Ενδοκρινολογία, η αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης, η Νευρολογία και σχετικές παθήσεις, όπως επίσης και η αντιμετώπιση ορισμένων παθήσεων στον τομέα της Ψυχιατρικής.

www.italfarmaco.gr, www.italfarmaco.com, www.inofert.gr, www.zelesse.gr, www.folivit.gr, www.iofolen.gr, www.floja.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved