Bake your evening με τις κολλητές σου και τις πιο σοκολατένιες στιγμές!

Τι και αν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου; Με το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας της ΓΙΩΤΗΣ, αρκούν δύο βήματα, για να δοκιμάσεις τα γεμιστά muffins σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και μπανάνα. 

Bake your evening με τις κολλητές σου και τις πιο σοκολατένιες στιγμές!

Oι σύντομες αλλά πολύτιμες στιγμές που μοιράζεσαι με τις κολλητές σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι για εσένα «ανάσες» ελευθερίας από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ακριβώς για αυτό, ακόμη και τις μέρες που το πρόγραμμά σου είναι επιβαρυμένο, ξεκλέβεις λίγο χρόνο, για να απολαύσεις τη συντροφιά τους και να κάνετε ατελείωτο chit-chat.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις για να απολαμβάνεις περισσότερο τις καθιερωμένες, απογευματινές συναντήσεις σας, ειδικότερα όταν ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου; Κι όμως, μπορείς σε ελάχιστο χρόνο, τόσο όσο να πεις «1, 2, bake», να δημιουργήσεις ένα σοκολατένιο, λαχταριστό γλυκό, το οποίο θα συνοδεύει μοναδικά τον καφέ, το τσάι ή τα σπιτικά ροφήματα που σας αρέσουν.

Τι και αν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου; Με το 1.2.Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας της ΓΙΩΤΗΣ, αρκούν δύο βήματα, για να δοκιμάσεις τα γεμιστά muffins σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και μπανάνα, δηλαδή ένα homemade γλυκό, που υπόσχεται να σας χαρίσει τα απολαυστικά ladies only απογεύματα, που πραγματικά σας αξίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved