Τελικά οι σούπερ ήρωες υπάρχουν και βρίσκονται στη Νέα Υόρκη! (βίντεο)

Την ημέρα πολίτες και το βράδυ σούπερ ήρωες που καταπολεμούν το έγκλημα και τη φτώχεια.

Τελικά οι σούπερ ήρωες υπάρχουν και βρίσκονται στη Νέα Υόρκη! (βίντεο)

Μια ομάδα απλών πολιτών έκανε το όνειρο πολλών συνανθρώπων τους πραγματικότητα και χάρισε χαμόγελα αφού απέδειξαν πως οι σούπερ ήρωες βρίσκονται ανάμεσά μας.

Οι «The Real Life Superheroes» (Οι Αληθινοί Σουπερ-ήρωες), αποτελούνται από μια ομάδα ανθρώπων αγνώστου αριθμού που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη ενώ κάθε βράδυ μεταμορφώνονται από απλούς πολίτες σε αγαπημένους σούπερ-ήρωες.

Αν και τα μέλη τους είναι άγνωστα, τρία μέλη αποκαλύφθηκαν πρόσφατα για να μιλήσουν για τον σκοπό τους.

Η Νικόλ Αμπραμοβίτσι, γνωστή ως «The Prowler», υπερασπίζεται και βοηθάει κυρίως τα ζώα και τους άστεγους ενώ η ίδια φοράει μια στολή γάτας.

Μιλώντας σε έναν Αμερικάνικο τηλεοπτικό σταθμό, δήλωσε: «Οι Αληθινοί Σουπερ-ήρωες είναι απίστευτοι. Κάνουμε όλοι διαφορετικά πράγματα. Μερικοί από εμάς βοηθάμε εκεί που οι άλλοι δε μπορούν να επέμβουν».

Ο Κρις Πόλακ, είναι γνωστός ως «Σκοτεινός Φύλακας» και περιπολεί περιοχές που έχουν υψηλά ποσοστά εγκλήματος. Είναι εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών και λέει πως η δουλειά του τον βοηθάει να διασφαλίζει πως δεν θα ξεσπάσει κανένας τσακωμός.

Ο Κέιμ Λάζαρος, με το ψευδώνυμο «Ζωή», βοηθάει σε καταφύγια αστέγων και σε κέντρα αποκατάστασης εθισμού.

Δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί, υποστηρίζουν πως η Αστυνομία δεν συμφωνεί με την δράση των «Αληθινών Σουπερ-ηρώων». Ωστόσο, οι πολίτες είναι ο μεγάλος τους υποστηρικτής που βοηθούν να συνεχίσει το έργο τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved