Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν μπορεί να αντισταθεί στην ανιψιά της

Η ηθοποιός δημοσίευσε νέα φωτογραφία που τη δείχνει να παίζει με την ανιψιά της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν μπορεί να αντισταθεί στην ανιψιά της

Αχ αυτά τα ανίψια. Τρελαίνουν θείους και θείες και εξαίρεση δεν αποτελεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου που έχει μεγάλη αδυναμία στην ανιψιά της. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ανεβάζει συχνά τρυφερά στιγμιότυπα μαζί με την Κατερινούλα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CkkuQJQgD90

Αυτήν τη φορά επέλεξε να μοιραστεί με τους ακολούθους της φωτογραφία που δείχνει την ίδια με τη μικρούλα Κατερίνα στην παιδική χαρά να κάνουν τσουλήθρα.

«Κατερίνα και Ντολέττα .Έτσι με λέει 🫠💖
#withyou #myniece #playday #absolutelyadorable», σχολίασε κάτω από την ανάρτηση που μάζεψε πάνω από 10.000 likes. Πλέον η Κατερίνα αντί να φωνάζει «Ντο» τη θεία Ντορέττα τη φωνάζει πια, «Ντολέττα» και κάπως έτσι η καρδιά της θείας λιώνει.

Οι φωτογραφίες θείας και ανιψιάς που τρελαίνουν τους διαδικτυακούς φίλους της Ντορέττας

https://www.instagram.com/p/CmRhO1Xof_V

Κάθε φορά που η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναρτά φωτογραφίες με την Κατερίνα της, σπεύδουν να κάνουν like και να αφήσουν ένα γλυκό σχόλιο. Βλέπετε όσοι έχουν ανίψια ξέρουν από πρώτο χέρι πώς νιώθει η ηθοποιός όταν βρίσκεται κοντά στο παιδί της αδερφής της. Άλλωστε όπως λέει και ο σοφός λαός «Το παιδί της αδερφής μου είναι δυο φορές παιδί μου!».

Δείτε μερικά από αυτά τα στιγμιότυπα, θείας και ανιψιάς, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved