Μιχάλης Ιατρόπουλος: Σπάνια φωτογραφία με την εγγονή του

Η εγγονή του του βάζει κραγιόν και εκείνος λιώνει από ευτυχία.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Σπάνια φωτογραφία με την εγγονή του

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός με πολλά χρόνια εμπειρίας στο θέατρο και την τηλεόραση. Θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει ξεχωρίσει, ο «Βασιλιάς Ληρ» και η «Νύχτα Ραδιοφώνων», ενώ στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες σειρές όπως «Ψίθυροι καρδιάς», «Για την Άννα», «Το σημάδι του έρωτα», «Το χρώμα του φεγγαριού», «Το Κόκκινο Δωμάτιο», και «10η εντολή».

Στην προσωπική του ζωή είναι γνωστό ότι έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Μάλιστα, η κόρη του, Μαρία, του έχει χαρίσει και το πρώτο του εγγόνι.

Όταν είχε γεννηθεί είχε γράψει στο Instagram δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία:

«Και ναι έγινα παππούς. Επιτέλους βρήκα την γυναίκα της ζωής μου και είναι η εγγονή μου που ήρθε να μας γεμίσει συγκίνηση χαρά και ελπίδα. Πρωτόγνωρο συναίσθημα είμαι ευγνώμων»!

iatropoulos-eggoni.jpg

Έκτοτε δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση με την εγγονή του καθώς έτσι και αλλιώς οι περισσότερες φωτογραφίες στο Instagram αφορούν τη δουλειά του και οι δημοσιεύσεις με την οικογένειά του είναι λιγοστές.

https://www.instagram.com/p/CPoFLwvrE9P

Εξαίρεση αποτελεί η παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ποζάρει με την εγγονή του αγκαλιά η οποία του βάζει κραγιόν.

«Η γυναίκα τής ζωής μου ή εγγονή μου βάζει κραγιόν Δε το περίμενα τέτοιο δώρο από την Παναγία».

mixalis-iatropoulos-3.jfif
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved