Λευτέρης Πετρούνιας: Η Λένια έσπασε το δόντι της - Η ανάρτηση στο Instagram

Μία μικρή περιπέτεια με αίσιο τέλος.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας πειθαρχημένος και καταξιωμένος αθλητής. Είναι όμως και ένας τρυφερός σύντροφος και πολύ δοτικός μπαμπάς που πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.

Συχνά αναρτά φωτογραφίες με τις κόρες του και οι μικρές Σοφία και Λένια κλέβουν τις εντυπώσεις. O χρυσός Ολυμπιονίκης μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από όσα κάνουν μέσα στη μέρα και εκτός από την προπόνηση στο γυμναστήριο, απολαμβάνουν να παίζουν και να πηγαίνουν βόλτες.

Τα κορίτσια, δε, απολαμβάνουν ιδιαίτερα και τις δημιουργικές δραστηριότητες όπως είναι μαγειρική και η ζωγραφική.

Ένα ακόμα στιγμιότυπο μοιράστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόσφατα. Η Λένια έσπασε το δόντι της και ο αθλητής έβγαλε μία selfie μαζί της. Η μικρούλα φαίνεται ψύχραιμη, φάνηκε πολύ δυνατή, όπως είπε και ο Λευτέρης Πετρούνιας, και την ίδια μέρα το έφτιαξαν. Να πούμε βέβαια ότι το δόντι αυτό της Λένιας δεν είναι το μόνιμο, αλλά νεογιλό.

Μερικές ώρες αργότερα μπαμπάς και κόρη έβγαλαν ακόμα μία φωτογραφία στον κήπο του σπιτιού. Η Λένια είναι έτοιμη να κάνει τσουλήθρα και ο γνωστός αθλητής κάθεται στο κάτω μέρος και φωτογραφίζεται μαζί της.

«Καλημέρα friends» έγραψε στην ανάρτησή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved