Tips για μαμάδες: Πώς να χρησιμοποιήσετε το μακαρόνι κολύμβησης εκτός πισίνας

Το μακαρόνι κολύμβησης έχει πολλές χρήσεις στην καθημερινότητά σας.

Tips για μαμάδες: Πώς να χρησιμοποιήσετε το μακαρόνι κολύμβησης εκτός πισίνας
Bigstock

Αυτά τα πολύχρωμα μακαρόνια κολύμβησης γνωστά και ως pool noodles δεν βοηθούν μόνο τα παιδιά να επιπλεύσουν στην πισίνα. Έχουν πολλές ακόμα χρήσεις που κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.

Λόγω του μεγέθους, του σχήματος και του βάρους του (είναι πολύ ελαφρύ) μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού: από την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα μέχρι την εξώπορτα.

https://www.instagram.com/p/CfWrePLt4JY

Γεμίστε τον κουβά

Εάν πρέπει να γεμίσετε έναν κουβά που δεν χωράει κάτω από τη βρύση του νεροχύτη, το μακαρόνι κολύμβησης είναι αυτό που χρειάζεστε. Τοποθετήστε τον κουβά στο πάτωμα, βάλτε το μακαρόνι στο στόμιο της βρύσης και το άλλο άκρο κρατήστε το στον κουβά. Ανοίξτε με προσοχή το νερό χωρίς μεγάλη πίεση.

Στηρίξτε τον καρπό σας

Αν χρησιμοποιείτε πολλές ώρες τον υπολογιστή, θα νιώθετε πόνο στους καρπούς. Μια απλή λύση είναι να κόψετε ένα κομμάτι από το μακαρόνι και να προσαρμόσετε το ύψος, σε εκείνο των χεριών προκειμένου να το έχετε ως στήριγμα.

https://www.instagram.com/p/CQHt61DBdWX

Τοποθετήστε το στην πόρτα για να μη χτυπάει

Μια πόρτα που ανοιγοκλείνει με δύναμη εκτός από τον ενοχλητικό θόρυβο είναι και επικίνδυνη για τα παιδιά. Απλώς κάντε μια σχισμή κατά μήκος σε ένα κοντό τμήμα του μακαρονιού κολύμβησης και περάστε το στην άκρη μιας πόρτας ( ή ντουλαπιού).

Τοποθετήστε το στις μπότες

Αν δεν έχετε χώρο να αποθηκεύετε τις μπότες σε κουτιά, μια καλή ιδέα για να αποφύγετε τα «σπασίματα» είναι να τοποθετήσετε στο εσωτερικό τους από ένα μακαρόνι κολύμβησης.

https://www.instagram.com/p/BnrydA9jCO3

Φτιάξτε ένα διακοσμητικό στεφάνι

Εύκολος, πρακτικός και ευφάνταστος τρόπος για να φτιάξετε ένα στεφάνι. Με ένα μακαρόνι σχηματίζεται το μέγεθος του στεφανιού που θέλετε, το κολλάτε, το ντύνετε εξωτερικά με κορδέλες ή ύφασμα και το διακοσμείτε ανάλογα.

Με πληροφορίες από το familyhandyman.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved