Γιατί πραγματική αγάπη για εμένα σημαίνει φιλία δίχως όρους

Aποφάσισα τη φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να τη μοιραστώ μαζί της, για να γιορτάσουμε αυτήν την ξεχωριστή μέρα, που είναι τόσο unique, όσο η φιλία που μας δένει.

Γιατί πραγματική αγάπη για εμένα σημαίνει φιλία δίχως όρους

Aν πέρυσι τέτοιες ημέρες κάποιος μου έλεγε πως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα με έβρισκε φέτος single και ready to mingle, το πιο πιθανό είναι ότι θα του έλεγα πως έχει μεγάλη φαντασία. Ωστόσο, επειδή η ζωή είναι ένα συναρπαστικό roller coaster με απρόβλεπτες στροφές, τα πράγματα δεν παίρνουν πάντα την τροπή που θέλουμε. Ευτυχώς, εγώ σε αυτήν τη διαδρομή έχω και συνεπιβάτη στο βαγόνι μου.

Αυτός δεν είναι άλλος από την Ντόρα, το κορίτσι που τα τελευταία 15 χρόνια έχει έρθει αντιμέτωπη με την καλύτερη και τη χειρότερη δυνατή εκδοχή μου, επιλέγοντας κάθε φορά να παραμένει στο πλάι μου. Και παρότι αρκετός κόσμος θεωρεί πως «ουδείς αναντικατάστατος», εγώ μπορώ να πω με βεβαιότητα πως η καλύτερή μου φίλη, είναι ο θησαυρός μου, ένας πολύτιμος, μοναδικός άνθρωπος που δίχως αυτόν η ζωή μου θα ήταν μονότονη και πολύ πιο δύσκολη.

Διότι αν δεν υπήρχε η αγκαλιά της κολλητής μου, αυτό το ζεστό, φιλόξενο «κουκούλι» που μου προσφέρει ασφάλεια και στήριξη, όταν αισθάνομαι πως το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μου, πώς θα μπορούσα να ανοίξω ξανά τα φτερά μου και να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα; Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, αποφάσισα τη φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να τη μοιραστώ μαζί της, για να γιορτάσουμε αυτήν την ξεχωριστή μέρα, που είναι τόσο unique, όσο η φιλία που μας δένει.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved