Θάνος Καλλίρης: Υπέροχες φωτογραφίες με τον γιο και την κόρη του

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά του.

Θάνος Καλλίρης: Υπέροχες φωτογραφίες με τον γιο και την κόρη του

Ο Θάνος Καλλίρης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram μοιράζεται κατά περιόδους στιγμές με τα παιδιά του.

Ο γιος του, ο Τίτος αποφοίτησε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωσε τη θητεία του στον στρατό. Πώς να μην είναι περήφανος λοιπόν ο τραγουδιστής για τον μοναχογιό του;

«Από δω ο γιος μου. Ο Τίτος. Τους τελευταίους μήνες πήρε πτυχίο Πανεπιστημίου, Proficiency, δίπλωμα οδήγησης και τελείωσε και από Στρατό. Δεν κρατήθηκα να μην το μοιραστώ. Καλό και γλυκό παιδί με άπλετο χιούμορ. Πόσο πιο περήφανος πχια;;!! Καλή επιτυχία γιε μου στη ζωή σου. Τα Καλλίρητερα(!) έρχονται. ❤️ #prouddad #family», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/CiNOz43qLeE

Η σχέση με την κόρη του

Η κόρη του Δέσποινα είναι 17 ετών. Μαζί της κάνει πολλά πράγματα. Πηγαίνουν παρέα για φαγητό ( κινέζικο κατά προτίμηση), βλέπουν ταινίες...

https://www.instagram.com/p/CgKa-1HL0eR

και …χορεύουν.

https://www.instagram.com/p/Cm_tPIHoAPD

«Είναι άπειρες οι φορές που έχω πάρει τα παιδιά μου σε διάφορες εκδηλώσεις. Είμαι άνθρωπος του σπιτιού» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Τι λες τώρα» (2021), προσθέτοντας:

«Ο γιος μου είναι 22 κι είναι φαντάρος στη Χίο, η κόρη μου είναι 16 μαθήτρια στην Β΄Λυκείου. Με την κόρη μου βγαίνουμε μαζί και πηγαίνουμε για κινέζικο, μας αρέσει όμως και να βλέπουμε ταινίες μαζί. Αυτή τη στιγμή η κόρη μου δεν έχει κάποιο αγόρι , αν είχε θα μου το γνώριζε. Δεν ανήκω σε αυτούς τους γονείς που βγαίνουν τα παιδιά τους και θα τους πούνε να προσέχουν και όλα τα σχετικά. Είναι αναμενόμενο να έρθει κάποιο αγόρι στη ζωή της και θα έρθει, είμαι cool με αυτό».

Δείτε παρακάτω μερικές ακόμα φωτογραφίες του τραγουδιστή με τα παιδιά του:

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved