Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Η μικρή πυροσβέστης»!

Σου έχουμε την καλύτερη αφορμή για ένα σινεφίλ ραντεβού με το μικρό σου.

Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Η μικρή πυροσβέστης»!

Όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμά σου, κάθε εβδομάδα φροντίζεις να «ξεκλέβεις» λίγες ώρες, ώστε να μοιράζεσαι κοινό, ποιοτικό χρόνο με το μικρό σου. Μέσα από διασκεδαστικές, δημιουργικές εμπειρίες, όπως οι βόλτες στην πόλη και τα επιτραπέζια στο σαλόνι, δημιουργείς τις ιδανικές συνθήκες για να έρθετε ακόμη πιο κοντά.

Βέβαια, αν υπάρχει μία απολαυστική εμπειρία στην οποία αξίζει να επενδύσεις τον κοινό χρόνο που περνάς με το μικρό σου, αυτή είναι σίγουρα ο κινηματογράφος. Διότι παρακολουθώντας μαζί με το μικρό σου μία animation ταινία που απευθύνεται στα παιδιά, αλλά συγχρόνως «αφυπνίζει» και το μικρό κορίτσι που κρύβεις μέσα σου, βγαίνοντας από την κινηματογραφική αίθουσα, θα έχετε πολλά να συζητήσετε!

Σου έχουμε, λοιπόν, την καλύτερη αφορμή για ένα σινεφίλ ραντεβού με το μικρό σου. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη σπουδαία ταινία «Η μικρή πυροσβέστης», η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη Feelgood Entertainment στις 19 Ιανουαρίου. Για ποιον λόγο είναι σπουδαία; Διότι είναι εμπνευσμένη από τις πρώτες γυναίκες πυροσβέστες της Νέας Υόρκης, οι οποίες χάρη στο πάθος και την αποφασιστικότητά τους, κατέκτησαν τη θέση τους σε έναν ανδροκρατούμενο κλάδο και δίδαξαν σε όλους πως κάθε όνειρο ξεκινά από μία σπίθα!

mikri-pirosvestis-(1).jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, να παρακολουθήσεις την πρεμιέρα της ταινίας «Η μικρή πυροσβέστης» μαζί με το παιδί σου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό στο Instagram. Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 11 Ιανουαρίου στις 14.00 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου στις 14.00. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα κάνεις follow τον λογαριασμό του Mothersblog.gr και τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram, ενώ θα κάνεις tag δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Ίσως να είσαι εσύ μία από τις 15 τυχερές που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Η μικρή πυροσβέστης», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 18.30 (ώρα προσέλευσης 18.00) στα Village Cinemas του The Mall Athens στο Μαρούσι!

https://www.instagram.com/p/CnRivl0IxjZ

Λίγα λόγια για την ταινία

Σύμφωνα με τον δημιουργό της ταινίας, Laurent Zeitoun, η ιδέα πίσω από την ταινία «Η μικρή πυροσβέστης» προέκυψε το 2014, όταν είδε για πρώτη φορά μία γυναίκα πυροσβέστη στη Νέα Υόρκη. Αρχίζοντας να ψάχνει ποια ήταν η πρώτη γυναίκα πυροσβέστης της Νέας Υόρκης, ανακάλυψε μία ομάδα γυναικών που στα 80s έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, για να μπορέσει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Κάπως έτσι, θέλοντας να μεταδώσει στην κόρη του το πείσμα και την επιμονή αυτών των γενναίων γυναικών, δημιούργησε τη Georgia Nolan, δηλαδή την κεντρική ηρωίδα της ταινίας «Η μικρή πυροσβέστης».

mikri-pirosvestis-(3).jpg

Η Georgia είναι ένα κορίτσι που έχει ως μοναδικό όνειρο να γίνει πυροσβέστης, κάτι που απαγορεύεται στις γυναίκες της Νέας Υόρκης του 1932. Ωστόσο, όταν οι πυροσβέστες της πόλης αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς σε μία μεγάλη φωτιά που ξεσπάει στο Θέατρο Μπρόντγουεϊ, η Georgia αποφασίζει να υποδυθεί πως είναι ο Joe και έτσι, γίνεται μέλος μίας ομάδας πυροσβεστών που προσπαθεί να σταματήσει τον εμπρηστή. Άραγε η Georgia θα καταφέρει να μην αποκαλυφθεί από τους υπόλοιπους πυροσβέστες; Θα μπορέσει να ξεσκεπάσει τον εμπρηστή και συγχρόνως, να κρυφτεί από τον πατέρα της, ο οποίος αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα της; Τις απαντήσεις θα τις μάθουμε στις 19 Ιανουαρίου που θα κυκλοφορήσει η ταινία στις αίθουσες από τη Feelgood Entrainment, ενώ μέχρι τότε μπορείς να πατήσεις «play» στο συναρπαστικό trailer που ακολουθεί!

Δες από κάτω αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved