Ιωάννα Μαλέσκου: Κάνει pilates στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Νέα ανάρτηση μετά τα νέα της εγκυμόσυνης!

Μια υπέροχη ανακοίνωση έκανε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, ξαφνιάζοντας στην κυριολεξία τους πάντες.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε συνοδεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες που τη δείχνουν να κρατά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μια μέρα μετά ακολούθησε ακόμη μια ανάρτηση. Στις φωτογραφίες φορά το ίδιο λευκό πλεχτό φόρεμα και σχολιάζει πώς πήραν τα χαρμόσυνα νέα τα κατοικίδια ζωάκια της.

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες 🍼👼😂🤰🙈🤷‍♀️ 😂
Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο «έφαγα πολύ τις γιορτές» 😂🙈 Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε «καλό όνειρο» 😂😂🤷‍♀️🔜🤍🍼 Αυτά που λέτε από το σπίτι μας 🐾😂💣🧿🙄🤍».

Αναρτήσεις όμως έκανε και από τον προσωπικό λογαριασμό της Balloo. Βλέπετε η Ιωάννα Μαλέσκου διαχειρίζεται τον λογαριασμό του αγαπημένου της κατοικίδιου και κάπως έτσι περιέγραψε πώς ανακοίνωσε ότι θα έρθει ένα μωράκι στο σπιτικό τους.

«Το χρονικό της ανακοίνωσης από τη μαμά για το μωράκι που έρχεται. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Αρα οι τρεις εικόνες, με ένα γρήγορο υπολογισμό, ισούνται με.. να σκεφτώ.. με τη νέα πραγματικότητα που καλούμαι να διαχειριστώ! 😂😂🤦‍♀️🐾💣🤰🍼 Δυσπιστία, άρνηση, θλίψη, αποδοχή 🤷‍♀️😂 Δεν ξέρω τι ισχύει, από ψυχολογικής απόψεως, σίγουρα η αγκαλίτσα της μαμάς και όσα μου ψιθύρισε στο αυτάκι, ήταν γνήσιο βάλσαμο, σπιτική συνταγή παρηγοριάς ! Ας έρθει κι αυτό, αφού τόσο πολύ το ήθελε η μαμά κι ο μπαμπάς 🤷‍♀️🐣🥹🤰💣🍼🤍🐾 🔜⭐️🧿»

Pilates για εγκύους

Η γυμναστική έχει πολλά οφέλη, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η Ιωάννα Μαλέσκου γυμναζόταν και πριν μείνει έγκυος και όπως είναι φυσικό συνεχίζει να γυμνάζεται ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η γυμναστική που επέλεξε; Pilates. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Pilates βοηθάει στο κυκλοφορικό, λεμφικό, αναπνευστικό και πεπτικό σύστημα. Επιπλέον βοηθά η έγκυος να χαλαρώσει, την προετοιμάζει για τον τοκετό και την βοηθάει στην ενδυνάμωση μυών, ώστε να μην επιβαρύνεται η μέση, αλλά και το υπόλοιπο σώμα.

Ιωάννα Μαλέσκου κάνει pilates στην εγκυμοσύνη της.

«Η εβδομάδα ξεκίνησε με χαμόγελο και "διπλή" προσπάθεια. Η δασκάλα μου στο πιλάτες ήθελε να κάνω και σανίδα. Για τους πλάγιους κοιλιακούς. Ε και όπως καταλαβαίνετε, η "φουσκοκοιλίτσα" μου μάς την έφερε "πλαγίως". Η επανάσταση μόλις ξεκίνησε!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved