Αυτές τις γιορτές βρες το δικό σου Noel Joy στο παρά Christmas με την Pandora

Τα Χριστούγεννα, που τόσο περιμέναμε, είναι επιτέλους εδώ και αυτή είναι η στιγμή να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου με την απόλυτη εμπειρία shopping σε ένα κατάστημα Pandora

Αυτές τις γιορτές βρες το δικό σου Noel Joy στο παρά Christmas με την Pandora

H περίοδος πριν από τις γιορτές είναι ίσως η πιο εξαντλητική όλου του χρόνου και συχνά, θα πιάνεις τον εαυτό σου να ξοδεύει χρόνο και χρήμα, μόνο για τους άλλους.

Σίγουρα το να βρούμε και να προσφέρουμε το σωστό δώρο στους αγαπημένους μας είναι μια από τις πιο χαρούμενες διαδικασίες. Αλλά τι γίνεται με το δώρο που οφείλουμε να κάνουμε σε εμάς τους ίδιους; Αποφάσισα, λοιπόν, να αφιερώσω ένα ολόκληρο απόγευμα στο προσωπικό μου χριστουγεννιάτικο shopping, προσφέροντας την απόλυτη pampering εμπειρία στον εαυτό μου.

Ο πρώτος προορισμός για Xmas shopping που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν φυσικά το The Mall Athens. Kαι καθώς πέρασα τις πόρτες του η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με συνεπήρε. Χιλιάδες αναμμένα φωτάκια, στολίδια και χριστουγεννιάτικα δέντρα με έβαλαν σε Xmas mood, κάνοντάς με να ξαναγράψω από την αρχή τη wish list των φετινών γιορτών.

LPR51713.jpg

Το κατάστημα Pandora με υποδέχτηκε με τις γιορτινές βιτρίνες του και τις μοναδικές συλλογές του, επιτρέποντας μου να χαλαρώσω, να αφήσω κάθε υποχρέωση πίσω και βυθιστώ στη μαγεία των γιορτών.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved