Tips για μαμάδες: Πώς μπορούν οι συνδετήρες να σας φανούν χρήσιμοι στην καθημερινότητά σας

Τι μπορείτε να κάνετε με έναν συνδετήρα. 

Tips για μαμάδες: Πώς μπορούν οι συνδετήρες να σας φανούν χρήσιμοι στην καθημερινότητά σας
Bigstock

Αν έχετε στο συρτάρι σας συνδετήρες και δεν τους χρησιμοποιείτε παρά μόνο για τις εργασίες των παιδιών σας, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε νέους τρόπους που μπορείτε να τους αξιοποιήσετε.

Οι χρήσεις του συνδετήρα αποδεικνύονται ιδιαίτερα πρακτικοί όπως θα το διαπιστώσετε ευθύς αμέσως:

katharismos-vourtsas.jpg

Αφαιρέστε τις τρίχες από τη βούρτσα μαλλιών σας

Η βούρτσα των μαλλιών σας χρειάζεται καθάρισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Και ο πιο εύκολος τρόπος είναι αν χρησιμοποιήσετε έναν συνδετήρα. Ανοίξτε τον από τη μια πλευρά ώστε να αφαιρεί τις τρίχες από την επιφάνεια της βούρτσας.

Ξεβουλώστε μια αλατιέρα

Συχνά οι τρύπες της αλατιέρας έχουν φράξει με αποτέλεσμα να μην πέφτει το αλάτι. Πάρτε έναν συνδετήρα και περάστε τι μία άκρη του από κάθε τρύπα. Αυτή η πρακτική λειτουργεί και για την απομάκρυνση αλάτων από το σίδηρο.

Στερεώστε τις τιράντες του σουτιέν

Αν το ρούχο που φοράτε έχει ανοίγματα στους ώμους κι δεν θέλετε να φαίνονται οι τιράντες του σουτιέν μία πρακτική λύση είναι τις πιάσετε στο ύψος της μέσης της πλάτης σας με έναν συνδετήρα.

fermouar.jpg

Στερεώστε ένα φερμουάρ

Αν σας έσπασε η λαβή του φερμουάρ, η πιο πρακτική λύση είναι ο συνδετήρας. Περάστε τον μέσα από την εσοχή, διπλώστε ώστε να μη φεύγει και μπορείτε τόσο απλά να ανοιγοκλείνετε το φερμουάρ.

Χρησιμοποιήστε τον συνδετήρα ως μπρελόκ

Ξεμείνατε από μπρελόκ; Αυτό το πρόβλημα μπορεί εύκολα να λυθεί με έναν συνδετήρα. Απλά περάστε το ένα άκρο το κλειδί σας και πιέστε τον συνδετήρα για να σφίξει.

Με πληροφορίες από το experthometips.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved