Μαρία Νικόλτσιου: Δημοσίευσε φωτογραφία του 16χρονου γιου της

Με αφορμή τα 16α γενέθλια του γιου της, Λευτέρη, η δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφία του για να του ευχηθεί δημόσια, χρόνια πολλά.

Μαρία Νικόλτσιου: Δημοσίευσε φωτογραφία του 16χρονου γιου της

Η Μαρία Νικόλτσιου πέρα από μια πολύ καλή δημοσιογράφος, είναι πάνω από όλα μητέρα, που λατρεύει και καμαρώνει τα δυο της παιδιά, Λευτέρη και την Αθηνά.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Αlpha έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την οικογένειά της, καθώς και το πόσο ευτυχισμένη νιώθει μέσα σε αυτήν, με τον σύζυγό της και τα δυο παιδιά, που έχουν αποκτήσει.

Πριν μερικές μέρες ο γιος της, Λευτέρης είχε τα γενέθλιά του και η Μαρία Νικόλτσιου ήθελε να του ευχηθεί δημόσια, χρόνια πολλά.

https://www.instagram.com/p/Clmir5Htpld

«Χρόνια σου πολλά @lefteriskoliatsos ήρθες πριν από 16 χρόνια και μας έφερες φως και χαρά. #birthday #myson»

H Μαρία Νικόλτσιου προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί για εκείνη η οικογένεια είναι κάτι μοναδικό. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με τα παιδιά της. Τελευταία ανάρτηση ήταν εκείνη, πριν από μερικούς μήνες που έδειξε για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, την κούκλα κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CiU6BZ_tCdb

Τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων κάτω από τη φωτογραφία, έπεσαν βροχή και όχι άδικα.

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες του γιου της (δεν αναρτά συχνά με την κόρη της) έτσι όπως τις έχει αναρτήσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cf1zV0_N6ha
https://www.instagram.com/p/CfPSUIkNs5v
https://www.instagram.com/p/CXfkutAN0HV
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved