Καραγκιόζης The Movie: Από τον μπερντέ ο Καραγκιόζης περνά στη μεγάλη οθόνη και την κατακτά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της πρώτης ελληνικής ταινίας animation Καραγκιόζης The Movie το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στον ιστορικό κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ, λίγο πριν την έξοδό της στις κινηματογραφικές αίθουσες όλης της επικράτειας στις 8 Δεκεμβρίου.

Καραγκιόζης The Movie: Από τον μπερντέ ο Καραγκιόζης περνά στη μεγάλη οθόνη και την κατακτά
STUDIO PANOULIS - PHONE NUMBER: +302103600762 _ ATHENS / GREECE

Για πρώτη φορά ο Καραγκιόζης «βγήκε» από τον μπερντέ και με μεγάλο σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του θεάτρου σκιών «ανέβηκε» στη μεγάλη οθόνη σε τρισδιάστατο animation για να μας πει την πρώτη από τις πολλές ιστορίες του που αγαπούν και δεν χορταίνουν να παρακολουθούν ξανά και ξανά μικροί και μεγάλοι.

Από νωρίς πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας, όλοι φίλοι του Θεάτρου Σκιών και του πλέον αρχετυπικού του ήρωά του, του Καραγκιόζη, αλλά και φίλοι των ελληνικών παραγωγών και του animation άρχισαν να προσέρχονται στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ για να απολαύσουν την ιστορία του Καραγκιόζη Γραμματικού, μια παραγωγή της White-Fox (εκτέλεση παραγωγής: Αναστασία Μάνου) σε συμπαραγωγή Cosmote TV και Anama Ltd.

geniko-ai8oysa.jpg

Επώνυμοι φίλοι του κινηματογράφου και του Καραγκιόζη με τα παιδιά τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα, γέλασαν, συγκινήθηκαν, διασκέδασαν και καταχειροκρότησαν την πρώτη ελληνική ταινία animation μεγάλου μήκους.

Γιώργος Καραμίχος, Ταμίλα Κουλίεβα, Ελενα Μαραγκού, Σωτήρης Σπαθάρης, Γρηγόρης Καραντινάκης, Κατερίνα Λάσπα, Αικατερίνη Παπαγεωργίου, Βασίλης Καραμιτσάνης, Μάνος Κιτσώνας ήταν μεταξύ των 700 θεατών που κατέκλυσαν από νωρίς τον κινηματογράφο, ενώ και ο Χάρης Ρώμας εξέφρασε τη στήριξή του τόσο στο πρώτο ελληνικό animation όσο και στο ΙΝΤΕΑΛ λέγοντας «Θεωρώ σπουδαίο ότι το πρώτο 3d ελληνικό animation είναι Καραγκιόζης κι αυτό γιατί ο Καραγκιόζης είναι ένας ήρωας και γνήσιος εκφραστής της λαϊκής μας παράδοσης. Όλοι πρέπει να το καλοδεχτούμε και να πάμε να το δούμε στις αίθουσες των κινηματογράφων και δεν είναι τυχαίο ότι έχει επιλεγεί η ιστορική αίθουσα ΙΝΤΕΑΛ ώστε να περάσει το μήνυμα πως πρέπει να στηρίζουμε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες όπου έχει περάσει όλη η ιστορία του κινηματογράφου.»

xarhs-rwmas.jpg

Χάρης Ρώμας

Έξυπνοι διάλογοι, ντοπιολαλιές, ξεκαρδιστικές ατάκες, ζωντανοί χαρακτήρες, ελληνική μουσική με χορούς, μια θέση για τον καθέναν μας που αγαπά το καραγκιοζοσύμπαν. Και όπως είπε ο Καραγκιόζης στην έναρξη της προβολής «Όλοι μας ας στηρίζουμε τις ελληνικές παραγωγές, το ελληνικό animation, τις κινηματογραφικές αίθουσες και βέβαια… εκείνον, τον μοναδικό μας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ»

e3w-geniko.JPG

Καραγκιόζης The Movie

8 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

  • Σκηνοθεσία: Άκης Καρράς, Χρήστος Λειβαδίτης, Αικατερίνη Παπαγεωργίου
  • Σενάριο: Άθως Δανέλλης
  • Φωνές: Άθως Δανέλλης, Έλενα Μαραγκού
DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved