Ο Όμιλος Affidea στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Ο Όμιλος Affidea στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

O Όμιλος Affidea στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καλώντας όλους τους επισκέπτες των κέντρων του να συμβάλλουν στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, μέσω των υπηρεσιών υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, με τη διενέργεια ενός check-up στα διαγνωστικά κέντρα Affidea ή δερματολογικών θεραπειών στα δερματολογικά ιατρεία Affidea και City Med του Ομίλου Affidea, προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ως δώρο το Αστέρι της Ευχής, βοηθώντας τον οργανισμό να δώσει δύναμη στα παιδιά που βρίσκονται σε προσωρινές ή χρόνιες θεραπείες.

Η δράση ισχύει από τις 5 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 20 Ιανουαρίου 2023 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα Affidea και τα δερματολογικά ιατρεία Affidea και City Med, πανελλαδικά.

Για τον Όμιλο Affidea, η συνεισφορά στον άνθρωπο αποτελεί προτεραιότητα, και στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με σεβασμό και ευαισθησία στις ανθρώπινες αξίες. Οι ευχές μας δεν είναι απλές ευχές… είναι δύναμη στον αγώνα για τη ζωή που δίνουν τα παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 328 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Επιπλέον, στο πλαίσιο προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος Affidea λειτουργεί με υπευθυνότητα και ευαισθησία σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς του, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved