Η συμβουλή της ημέρας από τη μικρή Μαρίλια: «Είμαι υγιής και ευγνώμων»

Το βίντεο που πρέπει να δούμε όλοι σήμερα, Δευτέρα!

Η συμβουλή της ημέρας από τη μικρή Μαρίλια: «Είμαι υγιής και ευγνώμων»

Η Σόφη Χρυσάνθου, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, μαμά και blogger από την Κύπρο, αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Είναι μαμά μιας υπέροχης κόρης, της Μαρίλιας και σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το δεύτερο μωρό της.

https://www.instagram.com/p/CiKIujVrisx

Μέσα από τις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η mom blogger δίνει συμβουλές σε πολλές μαμάδες, μιλά για την εγκυμοσύνη της και για άλλα πράγματα που απασχολούν πολλές γυναίκες γύρω από τη μητρότητα, την εγκυμοσύνη και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/CkDIK76P-8b

Σε πολλές από αυτές τις αναρτήσεις πρωταγωνιστεί και η μικρή Μαρίλια, το βίντεο όμως που ξεχωρίσαμε και δεν γινόταν να μην το μοιραστούμε μαζί σας (Δευτέρα βλέπετε) είναι τούτο εδώ. Όπου η Μαρίλια μας δίνει τη συμβουλή της ημέρας.

https://www.instagram.com/p/Ck_NV97OWBp

«Η μαμά μου, μου είπε όταν ντύνομαι, βάλω τα ρούχα μου και τη ζακέτα μου να λέω "είμαι υγιής και ευγνώμων". Να το λέτε και εσείς αυτό το πράγμα. Είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να είμαστε όλοι καλά, χαρούμενοι και να νιώθουμε πάρα πολύ καλά.

Επειδή εγώ που ήμουν άρρωστη, έλεγα συνέχεια "Φύγε, φύγε, φύγε και έφυγε. Οπότε τώρα νιώθω καλά. Να το κάνετε και εσείς!».

Η μαμά της συνόδευσε αυτό το υπέροχο βίντεο σχολιάζοντας: «Η συμβουλή της ημέρας από τη Μαρίλια. Να υπενθυμίζεις καθημερινά στον εαυτό σου το εξής: "Είμαι υγιής και ευγνώμων" 🙏»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved