Τips για μαμάδες: Έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα πλαστικά σακουλάκια με zip

Πώς να τα αξιοποιήσετε στην καθημερινότητά σας. 

Τips για μαμάδες: Έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα πλαστικά σακουλάκια με zip
Bigstock

Οι πλαστικές σακούλες τροφίμων είναι εύχρηστες και πρακτικές. Τις χρησιμοποιούμε για να αποθηκεύσουμε τρόφιμα στο ψυγείο, για το κολατσιό το παιδιών, το δικό μας, για να φυλάξουμε μικροαντικείμενα.

Εξίσου πρακτικά αλλά και ανθεκτικά, είναι τα πλαστικά σακουλάκια με zip. Εκτός από τη διατήρηση των τροφίμων σε καλή κατάσταση, έχουν κι άλλες χρήσεις όπως αυτές που θα διαβάσετε ευθύς αμέσως:

Αποθήκευση καλλυντικών

Για να μην έχετε το φόβο μήπως ανοίξει η συσκευασία του σαμπουάν σας ή της λοσιόν μέσα στη βαλίτσα όταν ταξιδεύετε, τοποθετήστε τα σε αυτό το ασφαλές σακουλάκι. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με τα πινέλα του μακιγιάζ ή άλλα καλλυντικά σας.

Βρεγμένη πετσέτα

Αν έχετε μικρά παιδιά ξέρετε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί ένα ατύχημα όταν είστε εκτός σπιτιού. Από το να πέσει και να χτυπήσει, μέχρι να λερωθεί καθώς τρώει. Μια ιδιαίτερα πρακτική λύση είναι να έχετε πάντα μαζί σας, μια υγρή μικρή πετσέτα μέσα σε πλαστικό σακουλάκι με zip. Με αυτό τον τρόπο θα καθαρίζετε το παιδί σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Αποθήκευση σνακ

Η πλαστικά σακούλα με zip διατηρεί τα σνακ φρέσκα καθώς δεν εισέρχεται αέρας. Έτσι, θα απολαμβάνετε τους ξηρούς καρπούς, τα φρούτα, το τοστ όποια στιγμή της ημέρας επιθυμείτε φρεσκότατα.

pagakia-xriseis.jpg

Σπάσιμο πάγου

Η πλαστική σακούλα είναι η καλύτερη λύση για να σπάσετε τον πάγο χωρίς να γεμίσετε την κουζίνα. Θα χρειαστείτε μόνο έναν πλάστη ή ένα γουδί.

Φύλαξη πινέλου

Αν χρησιμοποιείτε συχνά πινέλα θα γνωρίζετε ότι ξεραίνονται όσο καλά κι αν τα καθαρίσετε. Για να παραμείνουν μαλακά,αποθηκεύστε τα σε μία πλαστική σακούλα.

Με πληροφορίες από timesofindia.indiatimes.com

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved