Ομπάμα: «Οι κόρες μου δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική αλλά για την Μπιγιονσέ»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα μίλησε πρόσφατα μαζί με την σύζυγό του για τις κόρες τους και αποκάλυψαν πως είναι φανατικές θαυμάστριες της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι ενώ δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για την πολιτική.

Ομπάμα: «Οι κόρες μου δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική αλλά για την Μπιγιονσέ»

Στην τελευταία τους συνέντευξη στο περιοδικό People, το προεδρικό ζεύγος μίλησε για τις δυο κόρες που έχουν, την Σάσα και Μαλία Ομπάμα.

Η Μισέλ Ομπάμα είπε χαρακτηριστικά για τις κόρες της: «Αγαπάνε τον Τζέι Ζι. Λατρεύουν την Μπιγιονσέ. Αν και νομίζω πως η Σάσα είναι φανατική του συγκροτήματος One Direction. Eχουν γνωρίσει όμως την Μπιγιονσέ και είναι πάντα πολύ καλή μαζί τους».

Oπως είπε ο Μπαράκ Ομπάμα, οι κόρες τους αγαπάνε την ποπ κουλτούρα αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική και δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτό.

Οφείλει να τους αναγνωρίσει όμως πως τον βοήθησαν να εκσυγχρονιστεί και να «ανακαλύψει» τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. «Η τεχνολογία είναι ένας τομέας όπου μας βοηθάνε εμάς τους "γέρους" να μάθουμε. Το Instagram, το Vine... αυτά είναι πράγματα που άκουσα για πρώτη φορά από τις κόρες μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.

Τέλος, η σύζυγός του δήλωσε πως οι κόρες τους καμιά φορά αποφεύγουν να γνωρίζουν στους φίλους τους τον πατέρα τους αφού γίνεται πιο «επίσημος» και τους ρωτάει για το σχολείο και τα ενδιαφέροντά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved