Εγκυμοσύνη χωρίς ερωτική επαφή; 1 στις 200 γυναίκες ισχυρίζονται ότι... μύρισαν τον κρίνο!

Σε λίγες ημέρες έχουμε Χριστούγεννα, και το θαύμα της γέννησης του Χριστού είναι κάτι το οποίο απασχόλησε τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Β. Καρολίνας σε μία σχετική έρευνα που έκαναν.

Εγκυμοσύνη χωρίς ερωτική επαφή; 1 στις 200 γυναίκες ισχυρίζονται ότι... μύρισαν τον κρίνο!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αυτό που έγινε αντικείμενο μελέτης δεν ήταν ακριβώς η γέννηση Του, αλλά η παρθενογένεση.

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υφίσταται σε ανθρώπους, παρά μόνο σε κάποια ζώα. Κι όμως, τα αποτελέσματα της αμερικανικής έρευνας, δείχνουν άλλα!
Εκτός λοιπόν από την μητέρα του Ιησού, την Παναγία, από ότι φαίνεται κι άλλες γυναίκες ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει το θαύμα αυτό. Να γεννήσουν δηλαδή παιδί, ενώ είναι παρθένες.

Στην συγκεκριμένη έρευνα η οποία διήρκησε 14 χρόνια, από το 1995-2009, συμμετείχαν 7,870 γυναίκες και νεαρά κορίτσια ηλικίας 15-28 ετών.
Από αυτές οι 5,340 είχαν μείνει έγκυες και οι 45 (ποσοστό 0,8%), ισχυρίστηκαν ότι ήταν παρθένες, χωρίς μάλιστα να καταφύγουν σε κάποια κλινική υποβοηθούμενη αναπαραγωγή!

Οι επιστήμονες ωστόσο δήλωσαν ότι μεταξύ αυτών των γυναικών υπήρχαν κοινά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα, είχαν αυστηρούς γονείς που απέφευγαν να μιλάμε για σεξουαλικά θέματα και εγκυμοσύνες, μπροστά στα παιδιά τους.

Το 31% αυτών των κοριτσιών έχει υπογράψει όρκο αγνότητας σε σχέση με την θρησκεία τους. Μάλιστα όπως επεσήμαναν οι ερευνητές, κάποιοι άνθρωποι αποφεύγουν να μιλάνε για ευαίσθητα θέματα, με αποτέλεσμα να μην δηλώνουν αξιόπιστα στοιχεία.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στοβρετανικό ιατρικό περιοδικό, British Medical Journal.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved