Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, μιλούν για πρώτη φορά για την ζωή τους με τον πατέρα τους (βίντεο)

Εχουν περάσει πέντε χρόνια από τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον κι όμως συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ.

Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, μιλούν για πρώτη φορά για την ζωή τους με τον πατέρα τους (βίντεο)

Τελευταία, δημιουργήθηκε ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του και την οικογένεια του όπου τα τρία του παιδιά μιλούν για τη ζωή τους δίπλα στον πατέρα τους.

Η Πάρις, ο Μπλάνκετ και ο Πρινς μιλούν για την καθημερινότητά τους και τις προσωπικές στιγμές που έζησαν μαζί του αλλά και για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

«Είχε υποσχεθεί να μου μάθει πώς να κάνω το moonwalk. Δεν έγινε ποτέ. Δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσω. Ποτέ. Ηταν εκπληκτικός», δήλωσε η Πάρις, η 15χρονη που είχε απασχολήσει πέρυσι το καλοκαίρι τα media με την απόπειρα αυτοκτονίας της.

Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, σπάνια έβγαιναν από το σπίτι και γνώριζαν πολύ λίγα παιδιά της ηλικίας τους.

«Δεν γνωρίζαμε πολλά παιδιά της ηλικίας μας. Ημασταν πολύ περιορισμένοι. Δε φεύγαμε σχεδόν ποτέ από το σπίτι», συνέχισε η Πάρις.

Ο 16χρονος Πρινς είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα του: «Στα έξι μου έμαθα ότι το όνομά του ήταν Μάικλ Τζάκσον. Για εμένα ήταν πάντα ο μπαμπάκας. Ηθελε να γίνουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Να γίνουμε σπουδαιότεροι από όλους τους άλλους»

Τελευταίος, ο μικρότερος από τα παιδιά, ο 11χρονος Μπλάνκετ, ο οποίος μοιάζει με τον πατέρα του τόσο στην εμφάνιση όσο και στις ευαισθησίες. Μάλιστα, αγαπά ιδιαίτερα τα ζώα και προσπαθεί να βοηθήσει αυτά που απειλούνται υπό εξαφάνιση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved