Νεφέλη Κουρή: Η Αλεξία από το «Μαύρο Ρόδο» δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία της κόρης της

Η ηθοποιός έχει μία κόρη πέντε ετών πρόσφατα δημοσίευσε μία φωτογραφία της.

Νεφέλη Κουρή: Η Αλεξία από το «Μαύρο Ρόδο» δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία της κόρης της

Η Νεφέλη Κουρή έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως «Το Νησί», «Η λέξη που δε λες», «Ματωμένα Χώματα». Φέτος τη βλέπουμε στην σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» που υποδύεται την Αλεξία, αδερφή του Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός ανέκαθεν διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ. Αν και ενεργή στα social media, σπάνια θα δημοσιεύσει φωτογραφίες από πιο προσωπικές της στιγμές, ενώ μετρημένες στα δάχτυλα είναι και οι φωτογραφίες με την 5 ετών κόρη της που έχει αποκτήσει με τον φωτογράφο Γιώργο Καπλανίδη.

https://www.instagram.com/p/CX57sPUMc92

Νεφέλη Κουρή: « Θέλω να βάλω μία ταμπέλα που να λέει "έχω παιδί"»

Η Νεφέλη Κουρή βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα, αλλά και το πώς πολλοί ξαφνιάζονται όταν τους λέει ότι έχει παιδί, δεδομένου ότι δείχνει πολύ μικρότερη για την ηλικία της.

«Η εμφάνιση μου θεωρώ ότι και με παγιδεύει και με βοηθάει στους ρόλους, επειδή φαίνομαι μικρή, διστάζουν να μου δώσουν ρόλους μεγαλύτερης γυναίκας ή μαμάς. Και μου αρέσει που φαίνομαι μικρότερη από την ηλικία μου, άλλα και με κουράζει, γιατί κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα, “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”. Θέλω να βάλω μία ταμπέλα που να λέει “έχω παιδί”. Στα 27 μου είχα ήδη ζήσει πολλά πράγματα & ήμουν έτοιμη να κάνω παιδί, είχα φτάσει σε ένα όριο, ήθελα να κάνω κάτι για μένα, γνώρισα το Γιώργο και έγιναν όλα μαγικά».

https://www.instagram.com/p/COplLE_MP1t

Για τον σύζυγό της είπε επίσης: «είναι δύσκολο να ζεις με ένα φωτογράφο, ο Γιώργος δουλεύει πολύ, έχει πολλά ταξίδια και δε βλεπόμαστε πάρα πολύ. Ο Γιώργος δε μας βγάζει ποτέ φωτογραφίες, δεν θέλει να ακουμπάει την κάμερα, όταν δεν είναι στη δουλειά, ο πατέρας μου μας βγάζει πιο πολλές φωτογραφίες».

https://www.instagram.com/p/CdSe2cWMyXq

Η πρόσφατη φωτογραφία με την κόρη της

Στο προφίλ της στο Instagram η Νεφέλη Κουρή δημοσιεύει κυρίως δικές της φωτογραφίες και μάλιστα πιο… καλλιτεχνικές. Οι φωτογραφίες με την κόρη της είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και μία ακόμα δημοσίευσε σε Instagram Story λίγες μέρες πριν.

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο πάρκο και η ηθοποιός φωτογράφισε το κοριτσάκι ενώ τρέχει.

nefeli-kouri-kori-parko.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved