Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του Δήμητρα μεγάλωσε πολύ - Η ανάρτησή του

Υπέροχη η νέα φωτογραφία της μικρής του κόρης.

Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του Δήμητρα μεγάλωσε πολύ - Η ανάρτησή του

Με αφορμή την ονομαστική εορτή της κόρης του Δήμητρας, ο Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε μια τρυφερή ανάρτηση και μια δημόσια εξομολόγηση.

«Πόσο μακριά σου σήμερα, αλλά πόσο δυνατά κάθε μέρα και πιο πολύ σε αγαπώ, πόσο ανυπόφορα όλοι μια μέρα σαν την σημερινή μου λείπετε! Χρόνια πολλά κόρη μου, να είσαι πάντα χαμογελαστή Δημητρουλίνι μου!
Συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους αστέρι μας...», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την κόρη του να χορεύει.

https://www.instagram.com/p/CkKyvSJJcQ6

Η 10χρονη Δήμητρα, κόρη που έχει αποκτήσει ο Νίκος Χαρδαλιάς από το γάμο του με την Γιώτα Παναγιωτοπούλου, έχει μεγαλώσει πολύ. Τελευταία φορά που είχαμε δει φωτογραφία της ήταν πριν αρκετούς μήνες με αφορμή τα γενέθλιά της. Τότε ο υφυπουργός είχε γράψει κάτω από την φωτογραφία που τους έδειχνε μαζί: «10 χρονών σήμερα το Δημητρουλίνι μας! Ευτυχισμένοι γονείς μιας ξεχωριστής κόρης! Χρόνια πολλά καρδιά μου!».

nikos-xardalias-kori.jpg

Εκτός από τη Δήμητρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει ακόμη μια κόρη, την 21χρονη Ιωάννα. Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του. Αυτό φαίνεται (και το δείχνει) μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram. Δείτε αυτές που έχουμε ξεχωρίσει εμείς:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved