Μαριάννα Παινέση: Πρωινή έξοδος με τον σύζυγο και την κόρη της – Η Ριάννα έχει μεγαλώσει πολύ

Νέες φωτογραφίες με την κόρη της δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του GNTM.

Μαριάννα Παινέση: Πρωινή έξοδος με τον σύζυγο και την κόρη της – Η Ριάννα έχει μεγαλώσει πολύ

Η Μαριάννα Παινέση ήταν από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στο γνωστό reality μόδας με την ομορφιά και τον χαρακτήρα της. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, εξακολουθεί να ασχολείται με το modeling και έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Το μοντέλο έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάιο του 2021. Τα χαρμόσυνα νέα είχε μοιραστεί τότε η ίδια με τους ακολούθους της με μία φωτογραφία που δημοσίευσε σε Instagram Story. Όπως αποκάλυψε τότε, το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 3 Μαΐου το απόγευμα, με βάρος 2.670 γραμμάρια και ύψος 48 εκατοστά.

mariana_penesi_fotografies_4.jpg

Σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις με την κόρη της, το πρώτο τουλάχιστον διάστημα μετά τον τοκετό, η Μαριάννα Παινέση ήταν αρκετά φειδωλή. Μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει ήταν η παρακάτω.

mariana-penesi-fotografies-1.jpg

Η Μαριάννα Παινέση παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Προκόπη Ζορμπά, τον περασμένο Ιούνη. Την ίδια βραδιά βάφτισαν και την κόρη τους που ήταν μία γλύκα με το ροζ, παραμυθένιο φορεματάκι της. Και το όνομα αυτής; Ριάννα.

https://www.instagram.com/p/Ce02uEkMBdm

Το τελευταίο διάστημα το γνωστό μοντέλο δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με την κόρη της. Η μικρούλα έχει πια μεγαλώσει αρκετά και είναι ένα χαριτωμένο και χαμογελαστό κοριτσάκι με καστανόξανθα μπουκλωτά μαλλιά.

Μερικές ακόμα φωτογραφίες της δημοσίευσε και πρόσφατα στο Instagram. Η Μαριάννα Παινέση, ο σύζυγός της και η ενάμιση ετών Ριάννα απόλαυσαν τη βόλτα τους και απαθανάτισαν μία σειρά από στιγμιότυπα. Η μικρούλα που χαμογελά και περπατά κρατώντας τους γονείς της, φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Εξίσου υπέροχες είναι και οι φωτογραφίες με την κόρη της που είχε δημοσιεύσει τον περασμένο διάστημα. Σε μία μαμά και κόρη φορούν ασορτί μαγιό και ποζάρουν μαζί στον φακό, ενώ σε άλλη ποζάρουν μέσα στο αυτοκίνητο. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved