«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 19ο Αφρικανικό Φεστιβάλ 24 & 25 Σεπτεμβρίου

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 19ο Αφρικανικό Φεστιβάλ 24 & 25 Σεπτεμβρίου

Οι Πρεσβείες και τα Επίτιμα Προξενεία των Αφρικανικών χωρών, που είναι διαπιστευμένα στην Ελλάδα, διοργανώνουν το 19ο Αφρικανικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ, 24-25 Σεπτεμβρίου, 2022 στην Πρεσβευτική Κατοικία της Ν. Αφρικής (Διαμαντίδου 5, Παλαιό Ψυχικό).

Οι συμμετέχουσες χώρες (Αλγερία, Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό, Αίγυπτος, Γκάμπια, Γκάνα, Ακτή του Ελεφαντοστού, Κένυα, Λιβυή, Μαδαγασκάρη, Μαρόκο, Νιγηρία, Σενεγάλη, Σεϋχέλλες. Ν.Αφρική, Σουδάν, Τανζανία, Ουγκάντα, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε) προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να ζήσουν από κοντά τα μοναδικά ήθη και πλούσια έθιμα της κάθε χώρας, τις παραδοσιακές φορεσιές, παραδοσιακους χορούς και παραδοσιακη μουσική.

african-festival3.jpg

Το κοινό θα εχει την ευκαιρία κατά την διάρκεια του φεστιβάλ να αγοράσει αυθεντικές αφρικανικές χειροτεχνίες, αυθεντικά αφρικανικά ενδύματα, καθώς και να γευτεί μοναδικά αυθεντικά φαγητά και ποτά.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας Εθελοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.

african-festival.jpg

Ώρες:

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 10:00 - 22:00

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 10:00 - 19:00

Είσοδος:

Ενήλικες : €3

Παιδιά κάτω των 10 ετών: Ελεύθερη είσοδος

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved