Τα πιο δημοφιλή βίντεο του YouTube για το 2013 επιστρέφουν με ένα μοναδικό... rewind! Δείτε το!

Το rewind του youtube επιστρέφει, παρουσιάζοντας τα πιο δημοφιλή βίντεο που είδαν μικροί και μεγάλοι για το έτος 2013.

Τα πιο δημοφιλή βίντεο του YouTube για το 2013 επιστρέφουν με ένα μοναδικό... rewind! Δείτε το!

Για άλλη μια φορά δημιουργήθηκε interactive βίντεο, όπου πατώντας πάνω στην κάθε εικόνα, σε μεταφέρει σε μια διαφορετική κατηγορία των πιο δημοφιλών βίντεο της χρονιάς.

Επιπλέον, το youtube μάζεψε μερικούς από τους πιο αγαπημένους youtubers του κόσμου και κυρίως της νεολαίας, και έφτιαξαν ένα βίντεο διακωμωδώντας γνωστούς καλλιτέχνες που έδωσαν φέτος αφορμές για σχολιασμό με τα βίντεοκλιπς τους, όπως η Μάιλι Σάιρους και ο Ρόμπιν Θικ με τον Φάρελ.

Το βίντεο ανοίγει με τον αγαπημένο σε όλους, Kid President που κρατάει το σήμα του rewind. Ο μικρός Kid President, έγινε γνωστός μέσα από τα βίντεο που ανέβαζε και μιμούταν τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα.

Παρακάτω, θα δείτε την Τζένα Μάρμπλς σατιρίζοντας το βίντεο της νεαρής Μάιλι Σαίρους που βγήκε γυμνή πάνω σε μια μεγάλη αιωρούμενη μπάλα και προκάλεσε αντιδράσεις. Η Τζένα Μάρμπλς, αγαπήθηκε από τον κόσμο, για τα αστεία βίντεο που δίνει συμβουλές, τον σχολιασμό για τα δυο φύλα και την παρουσίαση της καθημερινότητάς της.

Αλλο ένα κανάλι που αγαπήθηκε είναι το «Convos with my 2 years old», όπου ένας πατέρας μιας δίχρονης κόρης. Ο πατέρας, φτιάχνει βιντεάκια με συνομιλίες που έχει κάνει με την κορούλα του αλλά αντί για την κόρη του απέναντί του μιλάει κάποιος ενήλικος, δείχνοντας μας πόσο αστείοι ή περίεργοι είναι οι γονείς σε τέτοιου είδους συνομιλίες.

Διάσημοι stars που φέτος είχαν πολλά views, ήταν ο Τζίμι Κίμελ, γνωστός Αμερικανός παρουσιαστής που προτείνει συχνά στους γονείς να κάνουν φάρσες στα παιδιά τους. Ο ράπερ Macklemore και ο Ryan Lewis για την μεγάλη τους επιτυχία «Thrift Shop» που παίχτηκε σε όλα τα πάρτι των παιδιών αφού είναι από τα λίγα χιπ χοπ τραγούδια που δεν περιέχουν βρισιές και προσβολές. Ο σεφ Τζέιμι Όλιβερ, γνωστός για την μαγειρική του που αφορά κάθε περίσταση αλλά και για τις δράσεις του για την υγιεινή διατροφή των παιδιών.

Πιο πολύ όμως από όλους, αγαπήθηκαν απλοί άνθρωποι που με φαντασία και χιούμορ κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στους πιο γνωστούς καλλιτέχνες του κόσμου και στα εκατομμύρια κανάλια του YouTube που υπάρχουν.

Τέλος, μερικά βίντεο διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών που είχαν την μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο, είναι οι: Μέλισσες – Έλεγες, KINGS - Όπου Με Πας, Γιώργος Τσαλίκης- Απαγορευμένο, Stan - Σε Θέλω Εδώ, Ελένη Φουρέιρα-Ραντεβού στην Παραλία.

Για να δείτε το rewind!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved