Τελικά πειράζει να μείνεις άλουστη μετά τη θάλασσα για να διατηρήσεις τα beach waves σου;

Μετά από κάθε βουτιά, τα μαλλιά σου αποκτούν τα πιο όμορφα, αυθεντικά, ανέμελα και σταθερά beach waves. Τι θα συμβεί άραγε αν δεν λουστείς μετά τη θάλασσα για να τα διατηρήσεις; Απαντάμε υπεύθυνα!

Τελικά πειράζει να μείνεις άλουστη μετά τη θάλασσα για να διατηρήσεις τα beach waves σου;

Τα beach waves (μαζί με το wet look) είναι το πιο καλοκαιρινό χτένισμα. Ενώ όμως μας αρέσουν πολύ όταν τα φτιάχνουμε με το ψαλίδι για τις μπούκλες, δεν μπορούν να συγκριθούν με τα φυσικά κύματα που αποκτούν τα μαλλιά μας στη θάλασσα. Έχουν κράτημα εξαιτίας του αλατιού, όγκο, κίνηση και τέλειο σχηματισμό. Δεν είναι λοιπόν παράλογο το ότι μπαίνουμε σε δίλημμα μετά την παραλία.

Το να μην λουστούμε και να κρατήσουμε αυτά τα υπέροχα waves είναι ένας μεγάλος πειρασμός, αλλά είναι παράλληλα και ό,τι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε στα μαλλιά μας.

Το αλάτι βλέπεις, αφυδατώνει -όπως είναι αναμενόμενο- πολύ την τρίχα. Όσο περισσότερο μένει επάνω της, τόσο πιο άγρια, ξηρή και φριζαρισμένη θα την κάνει. Ταυτόχρονα, το αλάτι αφυδατώνει και το δέρμα του κεφαλιού, διαταράσσοντας έτσι την υγεία της τρίχας από τη ρίζα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved