Pure and simple: Η περιποίηση των μαλλιών σου το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκη

Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε την ρουτίνα περιποίησής μας πιο πολύπλοκη. Το αντίθετο μάλιστα! Διάβασε και θα καταλάβεις…

Pure and simple: Η περιποίηση των μαλλιών σου το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκη

Το καλοκαίρι είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου. Η μέρα μεγαλώνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει, το δέρμα μαυρίζει και τα μαλλιά αποκτούν τα πολυπόθητα beach waves μετά από κάθε βουτιά στη θάλασσα. Όσο εμείς όμως απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα, τα μαλλιά μας -αν και κυματιστά- ταλαιπωρούνται. Η θερμότητα, η υπεριώδης ακτινοβολία, η υγρασία και η αφυδάτωση, το αλάτι και το χλώριο τα βλάπτουν, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε με τούφες ατίθασες, ξηρές και θαμπές.

Με λίγα λόγια, τα μαλλιά μας παθαίνουν ένα «overload» το καλοκαίρι καθώς βάλλονται από παντού. Η απάντηση λοιπόν σε αυτό το πρόβλημα, δεν είναι να τα «φορτώσουμε» με επιπλέον βήματα στην περιποίηση, και με παραπάνω προϊόντα. Το αντίθετο ακριβώς σημαίνει. Το καλοκαίρι, η ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας πρέπει να είναι όσο πιο απλοποιημένη γίνεται και θα καταλάβεις το γιατί.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved