Συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» στο Ηρώδειο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντάει την Μελίνα - Μια μοναδική συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»  την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» στο Ηρώδειο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, για άλλη μία φορά βρίσκεται δίπλα στην Ένωση «Μαζί για το παιδί» με μία μοναδική φιλανθρωπική συναυλία στον αγαπημένο της χώρο, το Ηρώδειο, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια αυτή τη φορά θα μας θυμίσει τα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη, τραγούδια που είναι γνωστά από τον κινηματογράφο, το θέατρο αλλά και τις στιγμές της εξορίας της διάσημης Ελληνίδας στο Παρίσι.

Ένα μουσικό αφιέρωμα στην δυναμική, εκρηκτική γυναίκα διεθνούς εμβέλειας που άφησε το αποτύπωμα της στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Στην γυναίκα που άφησε εποχή για το σθένος και την αγάπη της για τον πολιτισμό της χώρας μας και όχι μόνο.

Μία μαγευτική βραδιά με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζiδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλου και στίχους του Νίκου Γκάτσου, Γιάννη Ρίτσου, Μιχάλη Κακογιάννη, Βαγγέλη Γκούφα, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου κ.α.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

Τιμή εισιτηρίων:

Διακεκριμένη: 70€

Α’ Ζώνη: 50€

Β’ Ζώνη: 30€

Άνω Διάζωμα: 20€

Φοιτητικά εισιτήρια & AMEA: 15€

(Τα φοιτητικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό στο άνω διάζωμα)

Σημεία Προπώλησης

Ticket Services

• Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο (10.00-14.00)

• Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)

• Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: https://www.ticketservices.gr/event/i-alkistis-protopsalti-synantaei-ti-melina/(όλο το 24ωρο)

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:

Το «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη του εργάζονται εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της χώρας μας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες.

Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Έχει αποσπάσει δύο φορές το βραβείο Bravo Sustainability Award, το 2019 για το πρόγραμμα «Ίσες Ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας» και το 2022 για το πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι».

Το 2022 επίσης βραβεύθηκε στο θεσμό Hellenic Responsible Business στην κατηγορία «ΜΚΟ της χρονιάς» για την υπηρεσία της συμβουλευτικής-ψυχολογικής Γραμμής 115 25 μέσω της οποίας ψυχολόγοι & κοινωνικοί λειτουργοί απαντούν σε ερωτήματα παιδιών, εφήβων, γονέων & εκπαιδευτικών.

Περισσότερα www.mazigiatopaidi.gr

Τα Σωματεία-μέλη του «Μαζί για το Παιδί»:

Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» - Κ.Α.Σ.Π. • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών •Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού• Οι Φίλοι του Παιδιού• Οι Φίλοι της Μέριμνας• Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) •Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» •Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved