Τo mothersblog.gr προσφέρει στα νεογέννητα μωράκια σας μοναδικά χειροποίητα παπουτσάκια Live Love

Το mothersblog.gr με Το Live Love καλωσορίζει τα newborn Xmas babies με μοναδικά χειροποίητα παπουτσάκια

Τo mothersblog.gr προσφέρει στα νεογέννητα μωράκια σας μοναδικά χειροποίητα παπουτσάκια Live Love

Το Live Love by Harilena Giatra & team προσφέρουν σε 4 νεογέννητα Christmas babies μοναδικά, χειροποίητα πλεκτά παπουτσάκια αγκαλιάς με την υπογραφή του plektronio. Τα ιδιαίτερα αυτά μωρουδιακά παπουτσάκια θα ζεστάνουν με στυλ και φαντασία τα πιο γλυκά πατουσάκια της ζωής σας, όσο προετοιμάζονται για τα πρώτα τους βήματα.

Τα newborn gifts του Live Love by Harilena Giatra & team χαρακτηρίζονται από μοναδικότητα, δημιουργία και εξαιρετικά τρυφερή διάθεση, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την απαράμιλλη αισθητική.

Παράλληλα, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Live Love και η Χαριλένα Γιατρά προσφέρουν κάθε τύπου υπηρεσία που σχετίζεται με την επιτυχημένη διοργάνωση του γάμου, της βάφτισης, αλλά και κάθε τύπου event που θέλετε να σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί. Το προσωπικό σας γούστο παίρνει μορφή μέσα από τα σχέδια που θα δημιουργηθούν αποκλειστικά για να σας εξασφαλίσουν τη μοναδικότητα που σας αξίζει.

Επισκεφτείτε το μοναδικό show room – εργαστήρι της Χαριλένας στην Κηφισιά & σχεδιάστε μαζί της με μολύβι και χαρτί τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

*Τα διαθέσιμα μεγέθη είναι: 0 -3 μηνών, 3 – 6 μηνών, 6 – 9 μηνών, 9 – 12 μηνών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg_radio?itemid=13416&url=mothersblog.gr|579|1200{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved