Δαλιάνη - Παπαγιάννης: Το υπέροχο οικογενειακό βίντεο από τις διακοπές τους

Η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε ένα βίντεο με την οικογένειά της από τις διακοπές τους. 

Δαλιάνη - Παπαγιάννης: Το υπέροχο οικογενειακό βίντεο από τις διακοπές τους
Instagram / manospapagiannis

Η Αγγελική Δαλιάνη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο με την οικογένειά της από τις διακοπές τους.

Τα παιδιά της για άλλη μια φορά κλέβουν την παράσταση με τον αυθορμητισμό και τη γλυκύτητά τους.

«Αυτή την καυτή μέρα του Ιούλη, στα μισά του καλοκαιριού, και ενώ έχουμε ολόκληρο Αύγουστο μπροστά μας, φτιάξαμε οικογενειακώς αυτό το βίντεο και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας, με πολύ αγάπη!!! Να περνάτε υπέροχα όπου και να είστε!», έγραψε ως σχόλιο στο παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CgZ0mONt7ji

Οι διακοπές του ζευγαριού

Το ζευγάρι με τα παιδιά του επέλεξαν φέτος την Τήνο για διακοπές. Προηγουμένως είχαν κάνει κι ένα πέρασμα από την Κυλλήνη, ωστόσο, οι περισσότερες αναρτήσεις είναι από το κυκλαδίτικο νησί.

«Παραδοσιακά σπίτια, λευκά και μπλε παράθυρα σε στενά σοκάκια, μπουκαμβίλιες, σκαλάκια, αρχιτεκτονική που αποπνέει αύρα άλλης εποχής δημιουργούν υπέροχες εικόνες!

Αυτή είναι η Ελλαδάρα μας, τα νησιά μας!!! Καλές αποδράσεις friends» είχε σχολιάσει η Αγγελική Δαλιάνη σε ακόμα μία ανάρτησή της από την Τήνο.

https://www.instagram.com/p/CgZDiKesMoE

Όμως και ο Μάνος Παπαγιάννης μοιράστηκε με τους ακολούθους του πολλά αστεία , στην πλειοψηφία τους στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, αρκετά από τα οποία μπορείτε να τα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved