Ευγενία Δημητροπούλου: Το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα με την κόρη της - Το ταπεράκι και τα κουβαδάκια

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η γλυκιά ηθοποιός.

Ευγενία Δημητροπούλου: Το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα με την κόρη της - Το ταπεράκι και τα κουβαδάκια

Μαμά έγινε η Ευγενία Δημητροπούλου τον Δεκέμβριο του 2021 νέο που η ίδια είχε γνωστοποιήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξαφνιάζοντας τους followers της.

Για να σας θυμίσουμε, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία αγκαλιά με το κοριτσάκι που υιοθέτησε από τη Σιέρα Λεόνε γράφοντας σχολιάζοντας: «Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!».


https://www.instagram.com/p/CXD5Zi2MXip/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Εύα στη ζωή της

Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύζυγός της, Στέλιος Βλατάκης, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Γι' αυτό άλλωστε και οι αναρτήσεις με τη μικρή Εύα, είναι λιγοστές.

Πριν μερικές εβδομάδες η Ευγενία Δημητροπούλου έκανε ανάρτηση με αφορμή το πρώτο μπάνιο στην παραλία με την κόρη της. Όπως η ίδια περιέγραψε μέσα από την ανάρτησή της, αυτό το καλοκαίρι και δη το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα ήταν διαφορετικό από τις άλλες χρονιές. Η τσάντα δεν περιείχε μόνο μια πετσέτα και το αντηλιακό της, αλλά πολλά άλλα πράγματα. Πράγματα που μόνο η τσάντα μιας μαμάς έχει.


https://www.instagram.com/p/Ce9EzasM_63/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Και ναι! Πρώτο μπάνιο για φέτος! Πρώτο μπάνιο με κουβαδάκια, έξτρα πετσέτες, ταπεράκι,χωρίς διάβασμα στην παραλία αλλά με μια γλυκιά κούραση που απαιτεί έξτρα δόση εσπρεσσο? Υγ: Ευχαριστώ για τις συμβουλές σχετικά με τις παραλίες, τις κρατάω όλες για μελλοντική χρήση", έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να χαμογελά στην παραλία, ενώ από το λερωμένο με άμμο μαγιό, αντιλαμβανόμαστε ότι έπαιζε με την μικρή Εύα.

Η μητρότητα της πάει πολύ

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι μια γλυκιά, καλλιεργημένη και χαμηλών τόνων γυναίκα, ωστόσο είναι μια χαρούμενη μαμά τους τελευταίους μήνες και αυτό αντικατοπτρίζεται στις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εμείς διαλέξαμε τις αγαπημένες μας. Δείτε τις παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved