Μιχαήλ Κρητικός: Με την Κόμησσα στην πιο αστεία πόζα

Ο Μιχαήλ Κρητικός φωτογραφίζεται με την αδελφή του.

Μιχαήλ Κρητικός: Με την Κόμησσα στην πιο αστεία πόζα

O Μιχαήλ Κρητικός έχει αδυναμία στις δύο αδελφές του, την Κόμησσα και τη Χριστίνα.

Η διαφορά ηλικίας κάθε άλλο παρά αποτελεί εμπόδιο στη σχέση τους, αφού κάθε φορά που τις συναντά παίζει μαζί τους σαν μικρό παιδί.

Ο μπαμπάς τους, Στέλιος Κρητικός, ουκ ολίγες φορές έχει ανεβάσει στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες αλλά και βίντεο με τις μικρές και τους δύο γιους του.


https://www.instagram.com/p/CYRF6r9tSgT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χωρίς αμφιβολία είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς τεσσάρων παιδιών που έχουν καταπληκτικές σχέσεις μεταξύ τους.

Η Κόμησσα, ως μεγαλύτερη από την αδελφή της, συχνά πηγαίνει βόλτες μαζί με τα αγόρια ή για μπάνιο.

Τις προάλλες ήταν με τον μεγάλο της αδελφό κι έβγαλαν μια αστεία selfie. «Αυτό το ονομάζουμε "μεγάλο χαμόγελο"», σχολίασε ο Μιχαήλ.


https://www.instagram.com/p/Cf9hW4OIuUT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O πολύτεκνος, ευτυχισμένος μπαμπάς

«Ήμουν εξοικειωμένος με τη σκέψη μιας πολυμελούς οικογένειας καθώς μεγάλωσα με πολύ κόσμο γύρω μου. Ως παιδιά, με τα τρία αδέρφια μου εισπράξαμε πολλή αγάπη και φροντίδα. Μεγαλώσαμε με τις ιστορίες της γιαγιάς, ήμαστε μία αγκαλιά και μία γροθιά ο ένας για τον άλλο. Ως ενήλικος, κάθε φορά που ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου, σε κάθε γέννηση, ένιωθα πως ήθελα και άλλο. Η ίδια η ζωή μου γεννούσε την επιθυμία να κάνω μια μεγάλη οικογένεια, κι έτσι φτάσαμε στα τέσσερα παιδιά. Φυσικά, σε αυτά το σημείο θα πρέπει να αναφέρω ότι αυτό το συναίσθημα μου το ενέπνεαν οι συγκεκριμένες σύντροφοι με τις οποίες απέκτησα τα παιδιά μου και η αξιόλογη σχέση που έχουμε», διαβάζουμε σε δημοσίευμα του gossip-tv.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Κάτια Παπαδοπούλου κι έχουν μαζί δύο κόρες, την Κόμησσα και τη Χριστίνα ενώ από προηγούμενο γάμο απέκτησε τον Μιχαήλ και τον 'Αρη.

Δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά του στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved