Πώς να αποκτήσουμε γρήγορα σφικτό και τέλειο λαιμό!

Η περιποίηση του λαιμού είναι κάτι που εμείς οι γυναίκες, συνήθως, αμελούμε. Δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στο πρόσωπό μας παρά σε αυτόν.

Πώς να αποκτήσουμε γρήγορα σφικτό και τέλειο λαιμό!

Μάλιστα είναι ένα από τα πιο σημαντικά και σέξι σημεία του κορμιού μας που αν είναι σωστά ενυδατωμένος και σφικτός, προσελκύει όλα τα βλέμματα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο λαιμός είναι εκείνος που προδίδει την ηλικία μας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, τώρα που έρχονται και γιορτινές μέρες, σας προτείνουμε να φτιάξετε μία σπιτική θαυματουργή μάσκα!

Θα χρειαστείτε 40 ml κουταλάκια ελαιόλαδο, μισό κουταλάκι μέλι, μισό κουταλάκι κερί μέλισσας. Αρχικά θα ζεστάνετε το κερί μέλισσας σε μπεν μαρί , μέχρι να λιώσει, και στην συνέχεια θα προσθέσετε το ελαιόλαδο και το μέλι. Θα ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να γίνει μείγμα. Μετά θα το αφήσετε να κρυώσει ώστε να το τοποθετήσετε σε καθαρό βάζο. Αφού περάσουν 24 ώρες, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε!

Αφού καθαρίσετε καλά το λαιμό σας, θα απλώσετε ένα παχύ στρώμα κρέμας κάνοντας κυκλικές και ανοδικές κινήσεις. Αυτό θα το κάνετε κάθε βράδυ.
Μετά από λίγο καιρό ο λαιμός σας θα μοιάζει με εκείνους που βλέπετε στα περιοδικά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved