Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada, παραδίδει μαθήματα στιλ - Οι τελευταίες αναρτήσεις αυτό μαρτυρούν

Απλότητα: Αυτό χαρακτηρίζει το στιλ της μικρής Ada.

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada, παραδίδει μαθήματα στιλ - Οι τελευταίες αναρτήσεις αυτό μαρτυρούν

Για το στιλ της Χριστίνας Κοντοβά έχουν γράψει αρκετά site μόδας στο παρελθόν . Άλλωστε η δουλειά της ξεχωρίζει και τα ρούχα της είναι μοναδικά.

Ωστόσο αυτή που τραβά τελευταία τα βλέμματα και εντυπωσιάζει είναι η μικρή Ada. Οι φωτογραφίες που τη δείχνουν με πολύχρωμα μαγιό και backet καπέλα έχουν γίνει ανάρπαστες και όχι άδικα.

Κάτω από αυτή τη φωτογραφία που δείχνουν την Ada να απολαμβάνει την ξεγνοιασιά της ηλικίας της έγραψε η περήφανη μαμά: "Έναν Ιούλιο ανέμελο, πολύχρωμο, χαρούμενο και γεμάτο αγάπη σας εύχομαι…! σαν αυτή τη φωτογραφία! #happyjuly #summertime #ada #popi".

kontova mathimata stil 1

Εκτός από τα μαγιό όμως που φοράει η μικρή, ξεχωρίζουν και τα άλλα ρούχα που διαλέγει η γνωστή σχεδιάστρια.

Η απλότητα είναι η συνταγή της επιτυχίας ακόμη και στο ντύσιμο και των δύο. Μια μικρή επίσκεψη στο Instagram της Χριστίνας Κοντοβά θα σας κάνει να διαπιστώσετε ότι τα minimal σύνολα και οι γήινες αποχρώσεις είναι αυτά που διαλέγει όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για την κόρη της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει ότι το μπεζ και το λευκό είναι τα αγαπημένα της χρώματα.

Fashion μαθήματα από τη μικρή Ada

kontova mathimata stil 7

Τα ρούχα που διαλέγει η μαμά Χριστίνα για την κόρη της δείχνουν ότι έχει αντίληψη και γνωρίζει να προσαρμόζει το ντύσιμό στην εκάστοτε περίσταση χωρίς υπερβολές.

Μια ματιά στην παρακάτω gallery θα σας πείσει και αν θέλετε να ακολουθήσει η δική σας κόρη το στιλ της μικρής Ada δεν έχετε παρά να το αντιγράψετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved