Παιδική βαλίτσα διακοπών - Εμπνεύσου από τα μικρά διάσημα Ελληνόπουλα

Τι δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα του παιδιού σας.

Παιδική βαλίτσα διακοπών - Εμπνεύσου από τα μικρά διάσημα Ελληνόπουλα

«Τι να πάρω μαζί στις διακοπές για το μωρό μου;»... Η πιο δύσκολη ερώτηση που κάνει μια μαμά στον εαυτό της τους καλοκαιρινούς μήνες. Η αλήθεια είναι ότι η παιδική βαλίτσα των διακοπών είναι μια πρόκληση για τους νέους γονείς και για όλους εκείνους τους γονείς που έχουν παιδιά από 5 ετών και κάτω.

Τι να πάρει μια μαμά μαζί της; Τι θα χρειαστεί στην πραγματικότητα; Πόσα ρούχα είναι άραγε αρκετά για τις διακοπές; Παιχνίδια; Μαγιό; Να πάρω;

Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν σε όλες τις οικογένειες. Ναι, ναι και τις διάσημες οικογένειες. Γιατί αν πιστεύετε ότι για παράδειγμα η Χριστίνα Μπόμπα, καταφέρνει να φτιάξει βαλίτσα με επιτυχία, κάνετε λάθος.

Η Χριστίνα Μπόμπα, στις πρώτες διακοπές με τις δίδυμες κόρες της, πήρε στην κυριολεξία μαζί της τα πάντα για να κάνει τη διαμονή των κοριτσιών καλύτερη και πιο εύκολη. Τι να θυμηθούμε; Το σπιτάκι που έφτιαξε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη; Τα καρότσια που κουβαλούσε στην παραλία; Ή τα παιχνίδια οδοντοφυΐας;


https://www.instagram.com/p/CegQGz5qQpf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να κουβαλήσετε ολόκληρη την προίκα των παιδιών σας στις διακοπές. Κάθε άλλο. Πάρτε μαζί σας μόνο 2-3 αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι θα σας φανεί χρήσιμο. Το καρότσι για παράδειγμα δεν θα πρέπει να λείπει από το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Θα σας βοηθήσει τόσο στους περιπάτους και τις βόλτες, όσο και την παραλία, αν τα παιδιά σας είναι μικρά και πρέπει να πάρουν έναν υπνάκο.


https://www.instagram.com/p/CcYoanKtpJr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τα παραπάνω όμως, θα πρέπει να φροντίσετε να πάρετε ρούχα άνετα και αέρινα, μαγιό, καπέλα, γυαλιά και φυσικά αντηλιακό. Εμείς ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στους λογαριασμούς των διάσημων μαμάδων στα social media, βρήκαμε πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από την παιδική βαλίτσα των διακοπών. Ρίξτε μια ματιά και προσθέστε τα στη λίστα σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved