Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με τον γιο της στα παρασκήνια του θεάτρου - Την έχει περάσει σε ύψος

Η ηθοποιός ποζάρει όλο χαρά και καμάρι με τον γιο της, Φίλιππο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με τον γιο της στα παρασκήνια του θεάτρου - Την έχει περάσει σε ύψος

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της, Φίλιππο μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η 16 χρονος πήγε στην παράσταση του πρωταγωνιστεί η μητέρα του τη φετινή σεζόν ( Mama mia) και φωτογραφήθηκε μαζί της.

Και οι δυο τους χαμογελούν στο φακό με τον Φίλιππο να αγκαλιάζει τρυφερά τη μαμά του. Όπως βλέπετε είναι ψηλό παιδί και τη μητέρα του την περνάει ήδη ένα …κεφάλι.

dorettapapadimitriou me gio1

Η ηθοποιός είναι πολύ περήφανη για τους γιους της και όπως έχει πει στο παρελθόν έχει καταφέρει η σχέση μαζί τους να είναι ουσιαστική.

Τι είπε για τα παιδιά της

Ο Διονύσης με τον Φίλιππο έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και κάνουν παρέα μεταξύ τους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ως μαμά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες χωρίς να τους καταπιέζει.

« Κουβεντιάζουμε, τα λένε, τους αφήνω να μου τα πουν όταν θέλουν, γιατί αν πάω να τους ρωτήσω εγώ κάτι, δεν θα μου πουν τίποτα. Έρχεται η στιγμή που έρχονται μόνοι τους όταν θέλουν και θα μου πουν. Δεν έχω τη διάθεση να τα ξέρω όλα, ούτε είμαι η μαμά που θα ψάξω για να μάθω, σέβομαι την ιδιωτικότητά τους, την προσωπική τους ζωή. Ελπίζω να έχουν τις βάσεις που χρειάζονται, θέλω να είναι άντρες με "Α" κεφαλαίο, να μην είναι μωρά, να είναι κύριοι. Δεν γίνεται να μου τα πουν όλα, κι εγώ στους γονείς μου δεν τα έλεγα όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στο Λοιπόν.

Το τελευταίο διάστημα οι αναρτήσεις μαζί με τους γιους της είναι πιο συχνές. Εμείς επιλέξαμε τις πιο πρόσφατες και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved