Δέκα μαίες και μία γιατρός συνάδελφοι είναι έγκυες ταυτόχρονα – Οι φώτο που έγιναν viral

Μαζί στη δουλειά, μαζί και στη μητρότητα.

Δέκα μαίες και μία γιατρός συνάδελφοι είναι έγκυες ταυτόχρονα  – Οι φώτο που έγιναν viral
Facebook / Liberal Hospital

Toν γύρο του διαδικτύου κάνουν τον τελευταίο μήνα οι φωτογραφίες έντεκα γυναικών που δουλεύουν και έμειναν έγκυες την ίδια περίοδο. Οι δέκα νοσοκόμες και η γιατρός εργάζονται στο Liberty Hospital στο Misouri και πριν από έναν μήνα πόζαραν με τις φουσκωμένες τους κοιλίτσες για να ανεβάσουν τη συλλεκτική αυτή φωτογραφία στον Facebook λογαριασμό του νοσοκομείου.

mamades nosokomes egkyes tautoxrona

Πηγή φωτογραφίας: Facebook / Liberal Hospital

Η Anne Gorman, γυναικολόγος περιμένει το δεύτερο παιδί της και είπε στο Good Morning America: «Νομίζω ότι είναι κάτι πραγματικά μοναδικό γιατί είμαστε όλες στο ίδιο τμήμα. Σίγουρα μπορεί να συμβεί, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι συνέβη σε τόσες πολλές από εμάς».

giatros maies egkyes mazi

H γιατρός Anna Gorman - Πηγή φωτογραφίας: Facebook / Liberal Hospital

Οι νοσοκόμες που σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τα μωρά τους ελπίζουν όταν θα έρθει ώρα να γεννήσουν στο νοσοκομείο που εργάζονται. Επίσης, αναφέρουν ότι η όλη συγκυρία τις έδεσε ακόμα περισσότερο.

«Είναι σίγουρα μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία και όλο αυτό είναι κάτι που θεωρώ ότι θα μας δένει μία ζωή. Το να γεννήσουμε δηλαδή όλες τα παιδιά μας την ίδια περίπου περίοδο.» αναφέρει η Alex Atchenson, μαία και νοσοκόμα σε συνέντευξή της στο Good Morning America και συμπληρώνει: «Είναι υπέροχο το ότι έχουμε η μία την άλλη για υποστήριξη και ότι βιώνουμε την εγκυμοσύνη όλες μαζί»

Η Alex περιμένει το τρίτο της παιδί, όπως ότι ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Alison Harrell. Η Alison αναφέρει στο GDA: «Η Alex κι εγώ μάθαμε αρκετά για την εγκυμοσύνη μας και ότι θα γεννούσαμε την ίδια περίοδο. Όταν μαθαίναμε σταδιακά και για τις άλλες, έφτιαξα μία λίστα και προσέθετα ονόματα».

allison harell maia egkyos

Η μαία Alison Harrell - Πηγή φωτογραφίας: Facebook / Liberal Hospital

Στο κλαμπ των μέλλουσων μαμάδων μπήκε πιο πρόσφατα η Christen Burns:

«Ήμουν από τις τελευταίες που ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου» αναφέρει η 26χρονη η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί. «Για μένα ήταν πιο διασκεδαστικό που απλώς μπήκε σε αυτό το γκρουπ και ήδη τα άλλα κορίτσια είχαν ανακοινώσει τις εγκυμοσύνες τους».

Το νοσοκομείο δημοσίευσε φωτογραφίες των εγκύων οι οποίες και όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved