#WhenNoOneIsWatching: Βάζω μάσκα και χορεύω σαν να βρίσκομαι σε night club

Η fashion editor Ναταλία Κατσακιώρη, μας εξηγεί πώς η δική της ρουτίνα αυτοφροντίδας, αυτή που κάνει όταν δεν τη βλέπει κανείς, είναι γεμάτη μουσική και προϊόντα καθαρισμού NIVEA.

#WhenNoOneIsWatching: Βάζω μάσκα και χορεύω σαν να βρίσκομαι σε night club

beauty ρουτίνα μιας γυναίκας είναι κομμάτι ιερό γιατί, τις περισσότερες φορές, είναι ίσως και η μοναδική στιγμή μέσα στην ημέρα που ασχολείσαι αποκλειστικά με τον εαυτό σου. Στέκεσαι μπροστά από τον καθρέφτη σου και δίνεις λίγη προσοχή και αγάπη στο πρόσωπο και το σώμα σου.

Προσωπικά συγκαταλέγομαι σε αυτές τις γυναίκες «στρατιώτες» του beauty routine. Δεν υπάρχει μέρα, πρωί και βράδυ, που να μην αφιερώσω τον απαραίτητο χρόνο στο ντεμακιγιάζ, το σχολαστικό καθαρισμό και την ενυδάτωση. Αυτό συμβαίνει αφενός, γιατί –δυστυχώς- δεν ανήκω στα τυχερά κορίτσια με το πορσελάνινο πρόσωπο, και αφετέρου, γιατί αυτό είναι το αγαπημένο μου κομμάτι self-care. Το beauty routine μου περιλαμβάνει, λοιπόν, απλές και συνηθισμένες κινήσεις, που όταν είμαι λίγο παραπάνω κουρασμένη, μπαίνουν στον «αυτόματο» και επιτελούν απλώς το καθήκον τους.

Είναι, όμως, και εκείνες οι ξεχωριστές στιγμές που η beauty ρουτίνα γίνεται κάτι παραπάνω. Κάτι προσωπικό, μία μικρή στιγμή απόλαυσης και ιεροτελεστίας. Ξέρεις ποιες στιγμές εννοώ: Εκείνες τις λίγες ώρες που τυχαίνει να είσαι μόνη σου στο σπίτι, χωρίς τα τηλέφωνα να χτυπούν, χωρίς να έχεις κάποια δουλειά σε εκκρεμότητα, χωρίς κάτι να σε απασχολεί και να σε στρεσάρει. Εκείνες οι στιγμές που αναπτύσσεις τη δική σου κρυφή, ιδιωτική συμπεριφορά, που κανείς δεν ξέρει για σένα και δεν μπορεί να φανταστεί. Και αυτό είναι που την κάνει τόσο, μα τόσο ξεχωριστή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved